Delgado'dan iddialı mesaj SERDAR SARIDAĞ
Uzun süren sakatlığının ardından önceki gün Galatasaray'a karşı 60 dakika forma giyen Matias Delgado kendisini iyi hissettiğini söyledi.
Arjantinli yıldız, "Aslında sakatlığım tam olarak geçmiş değil. Hazırlık maçlarında oynamayacaktım, ama kendimi denemek için doktorlar ve teknik heyetle beraber bu kararı aldık. Şimdilik sadece 60 dakika oynayabiliyorum" dedi.
En kısa sürede eksiklerini gidermek için çalışmalarına devam ettiğini vurgulayan Delgado, "Böyle giderse ikinci yarıya çok iyi başlayacağıma inanıyorum. Benim sezon sonundaki hedefim kesinlikle şampiyonluk. Başka hiçbir şey düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.
__________________ iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım.... HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...! |