Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2007, 15:02   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Spor Yazarları Yılın Futbolcusunu Seçiyor..

2006 - 2007 SEZONU YILIN BEŞİKTAŞLI FUTBOLCUSU İÇİN "YILIN FUTBOLCUSU YARIŞMASI" BAŞLADI...
2005 - 2006 SEZONU İÇİN SPOR YAZARLARI OYLADI:SERGEN YALÇIN 1., KLEBERSON 2., KORAY AVCI VE CORDOBA 3. OLDU
Spor Yazarlarının verdiği oylama sonucu yapılan değerlendirmede ilk yarıda Kleberson ve Cordoba ipi göğüsledi. İşin ilginç yanı başka bir futbolcu iki kez seçilemedi. Spor Yazarları ilk yarıda birer kez de “İbrahim Toraman, Sergen Yalçın, İbrahim Akın, Koray Avcı, Ahmed Hassan, Tümer Metin ve Ali Tandoğan” dedi. Üç hafta ise, spor yazarları hiçbir futbolcuya oy vermedi. İkinci yarıda ise tüm maçlarda forma giymemesine rağmen Sergen Yalçın arkadaşlarını geçerek ilk sıraya yerleşti. Son maça geldiğinden Sergen Yalçın altı maçta en çok göze batan oyuncu oldu. Diğer yandan, Kleberson 4, Koray 3, Cordoba 3, Ahmed Hassan 2, Tümer Metin 2, Gökhan Güleç 2, Bobo 2, İbrahim Akın 1, Ali Tandoğan 1, Ali Güneş 1, İbrahim Üzülmez 1 ve İbrahim Toroman 1 maçta göze batan oyuncu oldu. İşin ilginç yanı kötü bir sezon geçiren Beşiktaş’ın 5 maçında spor yazarları göze batan oyuncu seçmedi.
Spor Yazarlarının oylarıyla seçilen Beşiktaş’ın en başarılı futbolcusuna Beşiktaş Gazetesi dev bir kupa verdi. Yıl boyunca her hafta seçilen maçın yıldızı Beşiktaş Gazetesi’nde yayınlandı. Ayrıca spor yazarların verdiği oylar ve seçilen futbolcuların bilgileri Beşiktaş Gazetesi’nin internet sitesinde de yer almaktadır.
Maçın yıldızları ve yılın en başarılı Beşiktaşlı futbolcusu için görüş aldığımız isimler şöyle: Atilla Gökçe, Güven Taner, Kazım Kanat, Zeki Çol, İlker Ateş, Korkut Göze, Gülengül Altınsay, Vedat Okyar, Salih Sezer, Hayri Ülgen, Atıf Keçeci, İsmail Er, Ömer Güvenç, Sanlı Sarıalioğlu, Bilal Meşe, Faik Gürses, Adnan Aybaba, Fatih Doğan, Zafer Arapkirli, Basri Baykoç, Metin Çakmak, Gültekin Onay.
2006 - 2007 BEŞİKTAŞ GAZETESİ BEŞİKTAŞLI YILIN SPORCUSU-2 YARIŞMASINDA OYLAMA SONUÇLARI ŞÖYLE;
Vestel Manisaspor - Beşiktaş: İbrahim Üzülmez, Beşiktaş - Gaziantepspor: Bobo, Denizlispor - Beşiktaş: Gökhan Zan, Beşiktaş - Konyaspor: Burak Yılmaz, Beşiktaş-Trabzonspor: Yok, Galatasaray-Beşiktaş: Yok, Beşiktaş-Ankaragücü: Ali Tandoğan, K.Erciyesspor-Beşiktaş: Gökhan Zan, Beşiktaş-G.Birliği: Gökhan Zan, Rizespor - Beşiktaş: Yok, Sakaryaspor karşılaşmasında maçın yıldızı seçilemedi, Antalyaspor maçında ise 3 gol atan Bobo maçın yıldızıydı. Beşiktaş-Sivasspor maçında hiçbir futbolcuya spor yazarlarından oy çıkmadı. Fenerbahçe derbisinde ise defans ağırlıklı olarak yazarlar Koray Avcı’ya dikkat çekti.Oylamalar devam ediyor...
Siz de [email protected] e görüş bildirebilir veya www.besiktasgazetesi.com/forum kanalıyla düşüncelerinizi bizlere aktarabilirsiniz.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla