Konu: buyuk takas
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-01-2007, 15:56   #1
tthotht
Banned
 
tthotht - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
buyuk takas

MÜTHİŞ TAKAS !..

Bayern Münih'ten büyük transfer tearuzu! Alman kulübü, Chelsea ve Hollanda Milli Takımı'nın yıldız oyuncusu Arjen Robben'e talip olduğunu açıkladı. Almanya basınında çıkan haberlere göre Bayern, Robben'e karşılık Chelsea'ye Manchester United'ın de talip olduğu Owen Hargreaves'ı teklif etti.

12 Ocak 2007, 13:01


Click the image to open in full size.
var nt=String(Math.random()).substr(2,10);if (spor == "2006dunyakupasi"){var zone=67//document.write ('')}else{}//document.write ('');
Fatih Demireli – Ajansspor.com Almanya

Geçtiğimiz günlerde Bayern Münih Başkanı Karl-Heinz Rummenigge "Gelecek sezon için büyük paralar harcamaya hazırız, bu kulübün yapısına uymasa da bunu ilk kez gerçekleştireceğiz" açıklamasından sonra, basında birçok isim gündeme geldi.

Özellikle Galatasaray’ın eski oyuncusu olan Franck Ribery'ye talip olduğunu açıklayan Bayern Münih'te şimdi hedef Chelsea'nin yıldızı Arjen Robben. Hollandalı yıldız için Bayern, Chelsea CEO'su Peter Kenyon ile temasa geçti.

"İlgimizi çeken ve her takıma yakışan bir futbolcu" açıklamasını yapan Rummenigge, futbolcuya talip olduklarını doğruladı. Bayern Teknik Direktörü Felix Magath ise "Çok iyi bir oyuncu, birebirlerde çok iyi, iki ayağını da kullanabiliyor" açıklamasını yaptı.

Peki bu transfer nasıl gerçekleşecek? Gelen haberlere göre, Bayern Münih Robben'e karşılık Chelsea'ye, İngiltere Milli takımında da oynayan Owen Hargreaves'i vermeye hazır. Bu futbolcuyu 1.5 yıldır Manchester United’ın da talip olduğu biliniyor, ancak Bayern yönetimi bugüne kadar bu futbolcuyu – en son gelen 30 Milyon Euro'luk teklife rağmen – ManU'ya vermedi.

Ofansif bölgeye futbolcu arayan Bayern Münih ise Robben için, Hargreaves konusunda yumuşamış gibi gözüküyor. Bild gazetesinin iddiasına göre ise, Bayern Münih bu takas gerçekleşirse, Robben + 10 Milyon Euro alacak.
__________________
ZORU sewerim İMKANSIZ waktimi alır...
tthotht Ofline