Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2006, 12:29   #2
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
sino1903´isimli üyeden Alıntı
Beşiktaş Başkanı Demirören, Aziz Yıldırım ile arasındaki kavgayı hatırlatıp, futbolcularından kupa finalinde Fener'i yenmelerini istedi, "Bizi tanımayanı, biz de tanımayız" dedi.

F.Bahçe'ye savaş ilan eden Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Çarşamba günü oynanacak kupa finalini de büyük bir prestij meselesi haline getirdi. Önceki gün 5 aydır para alamadıkları için 'isyan' noktasına gelen futbolcularını, "Hepinize hak veriyorum. Salı gününe kadar hesaplarınıza alacaklarınızı bizzat yatırtacağım" diye ikna eden Demirören, krizi şimdilik durdurdu. Demirören'in yatırılacağına söz verdiği paranın ise 2.5 milyon $ olduğu ifade edildi. Bu toplantıda siyah-beyazlı başkan ilginç bir istekte de bulundu: "Bu kupayı Click the image to open in full size.benim için kazanın." F.Bahçe Başkanı Yıldırım'ın kendisini hiçe sayan sözlerine adeta köpüren Yıldırım, "Onları 100. yıllarında şampiyon yapmamaya yemin ettim. Bunun için her yola başvuracağız. Beşiktaş'ı tanımayan bir takımı biz de tanımayacağız.
'ŞAMPİYONLUĞU DA VERİRLER'
Ama en önemlisi başkanlarına Beşiktaş'a saygıyı öğreteceğiz. Bunun başlangıcı da Çarşamba günkü kupa finalinden geçiyor. F.Bahçe'yi yenip, onlara ağır bir darbe vuralım. Bu yenilgi ile ligde de tökezler, şampiyonluğu da kaybedebilirler. Bu da benim için çok daha sevindirici olur" ifadesini kullandı.



sabah.



ne senin için kazanacaklar,BİZİM İÇİN KAZANSINLAR,sen beşiktaş taraftarı kadar büyük değilsin başkan..

AYNEN katılıyorum .. ne yaptın ki senin için kazanacaklar sadece ve sadece büyük BEŞİKTAŞ taraftarı için kazanmaları gerek..
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline