Konu: Hooijdonk
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-01-2007, 06:23   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hooijdonk

Siyah-Beyazlılar; ilerlemiş yaşına rağmen Antalya’daki turnuvaya damgasını vuran Hollandalı oyuncuyu listesine aldı. Kulübü Feyenoord ile temasa geçildi, maliyeti hakkında bilgi istendi.

‘Koşmasın, gol atsın!’
Geçtiğimiz yılların aksine 2007’ye bir hayli suskun giren Beşiktaş, en sonunda yine olay yaratacak bir ismi gündemine aldı: Pierre van Hooijdonk... Feyenoord forması altında Antalya’daki turnuvada sergilediği performansla göz kamaştıran tecrübeli futbolcu, Siyah-Beyazlı yönetimin biraraya geldiği toplantıda masaya yatırıldı. Bazı idareciler, ‘durarak oynuyor, koşmuyor’ eleştirisiyle Hollandalı yıldıza karşı çıkarken, çoğunluk aynı fikri savundu: “Bize koşacak değil, gol atacak adam lazım. O, bu iş için biçilmiş kaftan. Üstelik hava topu hakimiyetiyle savunmamızdaki handikapı da ortadan kaldırır.”

Her yerde Fenerbahçe!
Bu görüşün ağırlık kazanması sonrasında, Pierre van Hooijdonk’un kulübü Feyenoord ile temasa geçildi ve maliyeti hakkında bilgi istendi. Kara Kartallar’ın önümüzdeki günlerde Hollandalı oyuncuyla da biraraya geleceği bildirildi. Daha önce de Fenerbahçe’den Marcio Nobre, Ali Güneş, Mustafa Doğan ve Murat Şahin’i alan; ara transferde ise Fabiano Luciano, Servet Çetin ve Serhat Akın gibi Kanarya orijinli isimlerle temas kuran Beşiktaş Yönetimi; sezon sonunda
sözleşmesi bitecek olan Alex de Souza için de pusuda bekliyor.

Orhan YILDIRIM
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline