Alıntı:
{ThE DieSeL...}}´isimli üyeden Alıntı
bak kardeşim bana real anlatma istiosan ya...Capello her zaman çift forveti tercih eder ve sene başındadada böyleydi ..Ama rudd un aynındaki partnerleri çok kötü olduğundan çift forvetten teke düşürüp ileriye dönük orta saha oyuncularını azlttı,hücumda zenginlik için..He ronaldo geldikten sonra bu değiştide onun gibi futbolcuda değiştirir kusura bakma..Chelsea e glim,her zaman tek forvet oynarlar ama dediğim gibi 2 harika forvetin varsa ideolojin falan kalamaz çift forvete dönersin g**** mahkum... Bak kardeşim bu takımı ben kurmadım,bu takımı hoca kurdu dimi,hade geçen sene için bişey demiorm ama ama bobo-güleç ikilisinide o getirdi dimi..Alsaydı fransız bir stoper le kaleci yada önlibero o uyumu sağlasaydı,he birb** yapmayacak hoca,doğru düzgün ucuzza bile bir genç getirmeyecek afrikadan yada avrupadan snr sis bana burda takımın uyumundan bahsedeceksiniz..Bak luce bi geldi getirdi paşalar gibi giuntisini arkasına zagosunu cordobasını,takım takım oldu 10 maç sonra... He şunuda söylimn,omurga ve iskelet diosun haklısında,sen bu omurgayı baştan sağlıklı kuracaksın,yoksa kafana göre sallama bir omurga adamı öldürü,anlamışındır inşallah.. |
Lucescu getirdi de ne oldu? Bu oyuncular 1-1.5 sene oynadi ve pilleri bitince kadro tamamen coktu. Ayni seyi GS'de de yapti, Lucescu biraktiktan sonra anca 6. olabildiler ve 2-3 sene toparlayamadilar. Asil antrenorluk iskeleti genc oyunculardan kurup onlari egitip uzun vadede dusunebilmektir. Ayrica kendin soyluyorsun, antrenore bagliysa hersey, neden dunyanin en iyi hocasi Capello'nun yonettigi R.Madrid bu kadar basarisiz? Neden soyleyim mi? Cunku Barcelona ve Sevilla'nin oturmus takimlari var, daha kaliteliler mi tartisilir ama bu takimlarin R.Madrid'in en az 3-4 sene onundeler su an. Ayrica adam istedigi kadar para harcadi, bu sene en cok para harcayan takim ama basari yok iste. Ama Capello yerinde mi? Evet, cunku dogrusu bu. Futbol teknik direktorden ibaret degildir, daha cok faktorler var ve siz bunu anlamak istemiyorsunuz.
Ayrica genc oyuncu bulup getirmek o kadar da kolay degil. Souleyman isminde birisi gelmisti 2 sene evvel, kimdir bu adam diye demediginizi birakmadiniz. Kaliteli gencler ozellikle Guney-Amerika ve Afrika'dan hemen Avrupa devleri tarafindan kapiliyor, bizim bunlarla bas etmemiz imkansizdir, biraz gozlukleri cikarip realist olmalisiniz..