Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2006, 14:35   #39
Torer

Torer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
tribertia´isimli üyeden Alıntı
bence eğer ki cisse işi doğru ise şöyle bir kadro oluşabilir

--------------------Frey-----------------

Geremi------İ.toroman----G.zan---Hayrettin

---M.topuz---------Mavuba------İ.Akın----

-------------------Kleberson----------------
----------Cisse(wiltord)---G.güleç
bence 5 yabancı yerine 6 yabancı alınır ve kleberson giderse mavuna gelir diye düşünüyor.zalayeta nın açıklamasını okudun mu bilmiyorum ama bizden teklif aldığını doğrulayıp türkiyede oynamak istediğini söyledi.cisse gelirse forvet 2lisi yüzde doksan zalayeta cisse olur wiltord sola geçer kleberson corinthians veya lyona gitçek gibi 10 milyon euroluk teklif yapmaya hazırlanıyorlarmış kleberson almanyada oynayacağından dolayı yani ucuza kapatmak istiyolar o durumda mavuba gelebilir.3,5milyon dolar bonservisi 3e alınabilir.freyde gelir sanırım.zalayeta ile gelebilirler çünkü 2'sininde bonservisi ellerinde olcak parma fioya kiraladığından dolayı istemiyo zalayeta oynıyamıyo juvede geremi kiralık gelir.kiralığı bitince sözleşmesi biteceğinden uyum sağlarsa onuda bedavaya alabiliriz cisse 16 milyon euro ile 10 milyon euro arasında bir rakama alınabilir.eğer durum yazında böyle olursa yabancılar cisse-zalayeta-wiltord-geremi-mavuba-frey olu diye düşünüyorum. seninkinden yabancı olarak kleberson yerine zalayeta gelir sanırım.nedenini anlattım. bide tigananın oynadığı taktik 4-4-2 ondan bide 24 yaşındaki gurbetçi devoli gelebilir.bide 2.pascal konusunda pascal hep pascal kalır. cissede bizim cissemiz olur.
-------------------------frey------------------------
geremi----------toraman--------egemen---------devoli
tandoğan-------mavuba----------sergen--------wiltord
----------------Cissé----------zalayeta--------------
ilk 11 böyle olur yedekleri yazmıştım sergenle bence yeni sözleşme imzalanır
Torer Ofline