Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2007, 02:20   #8
jeanvaljean
 
jeanvaljean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
THOMAS VE HAKEMLER

Ilk yarı boyunca, Murat Didin'in Thomas'a nasıl dayandığını anlamadım.
Adam ikinci yarı resmen değişti, sanki ilk yarı oynayan o değildi Turk oyunculardan skora katkı alamadığımız her macta zorlanıyoruz. Zaten takım Reese, Thomas ve Barış Özcan'ın skorerliği üstüne kurulu (82 sayının 44'ü, yarısından fazlası Thomas ve Reese'den), Banvit'te 22.dakikada 3 uzunu da 3 faulleyken bile (O.Aydın, D.Kinloch ve Ü.Türkoğlu) bir türlü içeriden oynayamadık. Pota altınında sadece Thomas'ın etkinliği olabildi. 2 hafta sonra fb ülker maçı var, kazanabilmek için içeriden de oynamak ve Türk skorer çıkartmak şart.

Bundan sonraki ilk iç saha maçı, fb ulker ile, sahanın kapatılması veya seyircisiz oynanması için hakemler abuk subuk karar verip bizi salonda zıvanadan çıkardılar, biraz küfür oldu ama daha önceki maçlarla kıyaslanınca devede kulak bile değildi. Değil iki anons, bir anons bile gerektirmezdi olaylar. Hele geçen sene Abdi İpekçi'deki fb - Beşiktaş maçı ile kıyaslanamaz bile.Tek anons bile yapılmamıştı. (Mac boyu Demirören'e maci izleyen yöneticilere edilmedik küfür kalmadi, tek anons olmadı. Hani maç sonunda Mrsiç ile Kaan Kural'ın el çakıştıkları maç, o günden beri gelemiyor Akatlar'a, 3 hafta once deplasman macimizda yorumculuk yaptı ilk, o mactan sonra)

Bu hakemlerle fb ülker maçı zor ama efesi yendiğimiz gibi yenebiliriz de. Salonun tıklım tıklım olması gerekiyor ve provokasyona da gelmemeliyiz.
__________________
S E V İ N M E K İ C İ N S E V M E D İ K ! ! !

Konu jeanvaljean tarafından (14-01-2007 Saat 03:04 ) değiştirilmiştir..
jeanvaljean Ofline   Alıntı ile Cevapla