Tekil Mesaj gösterimi
Alt 14-01-2007, 16:37   #71
{ThE DieSeL...}}
Banned

{ThE DieSeL...}} - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
bjk4ever´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Adamin Fulham askiyla yanip tutustugunun bizimle ne alakasi var? Su an Fatih Terim Avrupa'dan bir kulube gitse o da GS askiyla yanip tutusacak, bu yeni isine bir engel mi? Ayrica adamin kontrati 2 senelik, onun bitirdigi an istedigi seyi yapar, o kimseyi ilgilendirmez, onemli olan burada o 2 sene icerisinde bize birseyler katabilmesi.
Ayrica Tigana'nin hicbir zaman durup dururken bunlari soyledigini sanmiyorum, elbette roportajcilar bu cevaplari agzindan cikarmak icin soru soruyorlar ve Tigana yanitliyor, bunlarin gazeteye yansimasi degisik oluyor tabii, anlayan anlamistir ne demek istedigimi...
Çok farklılar birkere,terimin hırsını çokaz hocada gördüm ben..Ama bizimki yok fulham şöleydi,yok fulham böleydi die 2 haftada bir açıkklama yapamaz kardeşim.Kontratı bitain ondan snr naparsa yapsın,ama beşiktaşın başındayken durmadan bir takımı anlatmasın medyaya..Ayrıca yanındaymışsınn gibide röportajı yapanlar soruo falan deme,okuduğumuz kadarıyla başka soruya fulham aşkıyla cevap veriyor hocamız,he burdada galiba kolpa basın dimi??