Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2006, 19:31   #1
xarizma
 
xarizma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arsenal kazanamazsa UEFA'ya...

İngiltere Premier League'de Tottenham'ın ensesinde Şampiyonlar Ligi bileti kovalayan Arsenal, bu sezon ligde tutunamayan Sunderland deplasmanına çıkıyor.

Sunderland, "Stadium of Light" stadyumunda TSİ ile saatler 19:15'i gösterdiğinde Arsenal'i konuk edecek..

Şampiyonlar Ligi'ni kazanması durumunda gelecek sezon turnuvaya direk gidecek Arsenal'de aksi bir durumda UEFA Kupası yolu gözüküyor. Şampiyonlar Ligi Kupası'nı İngiltere'ye getirmesi durumunda ise bu sezon büyük çıkış yaratıp taraftarlarını sevindiren Londra ekibi Tottenham'ın hayalleri suya düşecek..
İKİ TAKIMIN KADRO DURUMLARI
Arsenal'de müzmin sakat Ashley Cole uzun bir aradan sonra takıma geri dönüyor. Geçtiğimiz hafta artık "Arsenal'den ayrılacak" dedikodularından sıkılan İngiliz Milli Takımı'nda da görev yapan etkili defansif kanat oyuncusu Cole bu söylentilere son noktayı koydu ve sözleşmesinin devam ettiğini ve Arsenal'de mutlu olduğunu belirtti. Ashley Cole'un Yedekler Ligi'nde oynadığı son maçta küçük bir sakatlık daha geçirmesi onun durumunun maç saatinde belli olmasına sebeb olacak. Muhtemelen kurt hoca Arsene Wenger 90 dakika gibi uzun bir süre görev vermeyecek Ashley Cole'a...
Cole'un yanı sıra Hleb, Gilberto da Silva, Flamini, Wallcott, Reyes'in sakatlıkları devam ediyor ve maç kadrosuna alınmadılar. Defansın önemli yeteneklerinden Senderos'un da dizindeki problem devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Şampiyonlar Ligi'nde statü gereği forma giyemeyen Togo'lu forvet Adebayor kadroya geri dönüyor.
Sunderland'de ise Hoyte sözleşmesi gereği Arsenal'den Sunderland'e kiralık gönderildiği için Arsenal'e karşı forma giyemeyecek. Öte yandan Kevin Ball, Arca, Lawrence, Jon Stead gibi önemli isimler Sunderland'da sakatlıkları düzelen isimler. Orta sahanın bir diğer önemli ismi Rory Delap ise burnundaki kırık sebebiyle kadro dışında..

ARSENAL KAZANAMAZSA UEFA'YA GİDECEK
İki takım daha önce 109 kez karşı karşıya geldiler. Sunderland 43 karşılaşmada galip ayrılırken, Arsenal'de aynı sayıda, 43 maçta Sunderland'e üstünlük kurdu. 23 maç ise berabere bitti.
Bu sezon 5 Kasım'da oynanan maçı Arsenal Highbury'de Henry (2) ve Van Persie'nin golleriyle 3-1 kazanmıştı.
Arsenal bugün kazanamazsa Tottenham ligi 4. sırada tamamlamayı garantileyecek ve Chelsea, ManU, Liverpool'un ardından Şampiyonlar Ligi bileti alan son isim olacak..

Londra ekibi Premier League'de 35 maçta topladığı 58 puanla Tottenham'ın 7 puan gerisinde 5. sırada bulunuyor.
Takımların maç kadroları:
Sunderland: Davis, J Murphy, Nosworthy, Breen, D Collins, Caldwell, McCartney, Whitehead, Miller, Arca, McCartney, Leadbitter, Woods, Brown, Kyle, Stead, D Murphy, Le Tallec.
Arsenal: Lehmann, Djourou, Eboue, Campbell, Toure, Clichy, Cole, Pires, Diaby, Fabregas, Ljungberg, Van Persie, Henry, Bergkamp, Adebayor, Song, Larsson, Almunia.
Esat DERGİ

01.05.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : Superspor.com Yazarlar Click the image to open in full size.
xarizma Ofline