Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-05-2006, 19:34   #1
kyros06
 
kyros06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sahaya koltuk atma çiçek at

Sahaya koltuk atma çiçek at

Çiçekçilik sektörünü geliştirmek, sorunlara çözüm bulmak amacıyla oluşturulan "Çiçek Tanıtım Grubu", Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak Fortis Türkiye Kupası final karşılaşması öncesi, "Sahaya koltuk atma çiçek at" sloganıyla taraftarlara 70 bin çiçek dağıtacak.
İzmir, Antalya, İstanbul, Ankara ticaret ve sanayi odaları, çiçekçiler odaları ile Antalya Ticaret Borsası'nın katımıyla oluşturulan "Çiçek Tanıtım Grubu", Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'i ziyaret etti.
Çiçek Tanıtım Grubu sözcülüğünü üstlenen İzmir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ali Osman Öğmen, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, Mehmet Ali Şahin'e sektörün sorunlarını aktardıklarını ve İzmir'de 3 Mayısta oynanacak Fortis Türkiye Kupası final maçında gerçekleştirmeyi planladıkları "Sahaya koltuk atma çiçek at" kampanyası hakkında bilgi verdiklerini ifade etti.
Bakan Şahin'in, maç öncesi taraftarlara 70 bin çiçek dağıtma tekliflerini memnuniyetle karşıladığını ve Futbol Federasyonu'nu arayarak konuyu aktardığını anlatan Öğmen, şunları kaydetti:
"Maçtan önce hem taraftarlara çiçek dağıtacağız hem de futbolculara vereceğiz. Böylece taraftarlar ve futbolcular birbirlerine karşılıklı çiçek atacaklar. Amacımız hem yıllar sonra İzmir'de oynanan bu final karşılaşmasının centilmence bir havada geçmesini sağlamak, hem de bu maç ile dikkatleri çiçekçilik sektörüne çekmek.

01.05.2006Click the image to open in full size.
Kaynak : Milliyet
kyros06 Ofline