Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-01-2007, 09:06   #1
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Beşiktaş'ta Alex sesleri

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.Beşiktaş'ta Alex sesleri



F.Bahçe'nin süper starı Alex'in "Fenerbahçe ile anlaşamazsam, Türkiye'de başka bir büyük takımda oynayabilirim" açıklaması Kartal'ı umutlandırdı.


***

Alex göz kırpıyor!

Brezilyalı yıldızın, "F.Bahçe'yle anlaşamazsam her yerde oynarım" açıklaması, "Alex Beşiktaş'ta oynamak istiyor" olarak yorumlandı.

AYRILIK SİNYALİ
Takımı ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Alex De Souza'nın açıklamaları, farklı yorumlara neden oldu. F.Bahçeli futbolcu önceki gün, "Eğer kulübüm ile anlaşamazsam, Türkiye ya da Avrupa'dan başka bir takımın formasını giyebilirim" diyerek, sezon sonunda sarı-lacivertli renklerden ayrılabileciğinin sinyalini verdi. Click the image to open in full size.

PARA PEŞİNDE
Alex'in bu açıklaması, "Brezilyalı Beşiktaş'a göz kırpıyor" olarak yorumlandı. Bir ara siyah-beyazlıların transfer listesinde ismi geçen Alex için camiada farklı bir bakış açısı daha geldi. Siyah-beyazlılar, "Volkan, Beşiktaş'ın ismini kullandı ve kaleye geçti. Alex de bu şekilde daha çok para koparmaya çalışıyor" ifadesini kullandılar.





Kaynak:Fotomaç