15-01-2007, 10:11
|
#84 |
Tecrübe Puanı: 26  | Alıntı: {ThE DieSeL...}}´isimli üyeden Alıntı
sosyal mesaj vermekrte iiyizde,bana sen bir iskeleti anlatsna...Defans fiziğiyle uzaktan yakından alakası olmayan,ne güç ne hava hakimiyeti olan bir koraylamı,yada anadolu takımlarının bile yedek stoperi olacak bir bakiylemi bu iskelet,yada her takımın en önemli bölgesini teşkil eden önliberoda topu kapmaktan acis top kayıplarıyla ligin ilk sırasında olan klebersonlamı bu iskelet,yada ikisini toplasan bir forvet etmeyecek malum süper genlerimiz olan bobo ve güleçlemi bu iskelet..Durmadan gençleştirme operasyonudur gidiyor,nerede ya bu iskeleti oluşturacak gençler,hangisinin çok iyi olabileceğine eminsiniz sis..Yetenekli olmasının yanında gördüğüm en savruk futbolcu olan burak,yeteneği tartışılmaz ama devamlılığı konusunda sergenden bile kötü olan i.akın,bursada defalarca izleyip harika olacak dediğim ama önliberoya alıp yinede takımın ortalamasından daha iyi olduğu halde asıl yerind eoynatılmadığı için çok çok ilerleme kaydedemeyecek olan serdar haricinde bana genç saysana iskelet oluşturabilecek??Yani hocanın istemediği adam olarak lanse edilen ricoda gelmese şu anda bulunduğumuz berabat durumdan bile daha kötü olacaktık... Şimdi verdiğin örneğe geçelim,manuda aynısını yapmışya..Sen rooney,c.Ronaldo ve saha gibi adamlara gençleştirmemi diorsun,şu anda dünyanın enredeyse en iyi futbolcuları oldular,yani sis gençleştirmeyi farklı biliyosunu galiba..Elinde olur arda gibi,nijhat gibi,emre gibi potansiyeli olan gençler anlarım ama yetenek yoksunu adamları bu takıma toplayıp başlarına bir paf takımı hocası getirip hadi bize iskelet oluştuır demek adam sdc güldürür.. Birde şu soruma yanıt verirsen sevinirim sen nerdenbiliyosun,teknik yönetimdemisin yada yönetimdemisin ki tigananın bizim asıl gençlerimize yani altyapıdakilerimize futbolı yeniden öğretmek için uğraştığını falan..Belli bir bilgin mi var,yoksa atıp tutuyomusun??(inşallah dediğin gibidir tabide) | sonuna kadar katılıyorum
birde ısrar etmek önemli ama yanlış kişilerde ısrar ediyoruz
__________________ SADECE "BEŞİKTAŞ" TEK NAMAĞLUP ŞAMPİYON |
| |