Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-01-2007, 16:50   #1
iLHAN-MANSiZ
Guest
 
iLHAN-MANSiZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Hamit için Bayern Münih iddiası!

Alman spor dergisi Kicker, Almanya Birinci Futbol Ligi'nin (Bundesliga) güçlü takımlarından FC Bayern Münih'in, FC Schalke 04 takımında oynayan milli futbolcu Hamit Altıntop ile ilgilendiğini yazdı.

Haberde, Hamit'in menajeri Riza Fazeli'nin, FC Bayern Münih'in kamp yaptığı Dubai'de, FC Bayern Münih Kulübü Menajeri Uli Höness ile uzun bir görüşme yaptığı belirtildi.

FC Schalke 04 ile haziran ayında bitecek olan sözleşmesini henüz daha uzatmayan Hamit'in çok yönlü bir futbolcu olduğu ifade edilen haberde, FC Bayern Münih'in daha önce Alemannia Aachen takımından transfer ettiği Jan Schlaudraff'tan sonra gelecek sezon için Hamit'i de renklerine bağlamak istediği kaydedildi.

Höness, isim belirtmeden Bundesliga'da oynayan bir futbolcuyla transfer görüşmelerinde büyük bir mesafe kaydettiklerini belirterek, bu transferin gerçekleşmesi durumunda rakiplerinin bu durumdan memnun olmayacaklarını söyledi.

FC Bayern Münih Teknik Direktörü Felix Magath da, Hamit'in, sert şut atabilen çok iyi bir orta alan oyuncusu olduğunu vurguladı.

Öte yandan Berliner Morgenpost gazetesi dün yayınlanan bir haberde, FC Bayern Münih'in, Hertha BSC Berlin takımında oynayan milli futbolcu Yıldıray Baştürk ile ilgilendiğini yazmıştı

kaynak SuperSpor – Hamit için Bayern Münih iddiası! - 15 Ocak 2007 (Almanya Ligi)
  Alıntı ile Cevapla