yani Allah tan başka bişe istesem bu kadar çabuk olmazdı heralde. Başka bi başlıktaki tartışmada arkadaşın teki bana bu konuda atıp tutuyosun gibi bir ima yapmıştı. Tigana zaten bunu sezon başı söylemişti bütün oyuncularına futbolu yeniden öğreteceğini onlara nasıl oynamaları gerektiğini anlatmaya çalıştığını söylemişti bu onun zaten hep yaptığı bir şey. Bunu bir çok oyuncuda yapıyor. Özellikle altyapıda da bununla alakalı ciddi çalışmaları olduğunu gene bi röportajında belirtmişti. Ama hala bazı arkadaşlar Tigana nın bize katabileceklerini göremiyorlar görmek istemiyorlar. BJK için artık kolay gelecek bir başarı olmadığını anlamıyorlar geniş düşünmek istemiyorlar yapılanlar en sonunda meyvesini verecek ama nedense her başarısızlıkta hemen kurban edilecek biri aranıyor. Şu an içinde bulunduğumuz konumda yani yıllardır sürekli değişen sistemlerle kendimize zarar verdiğimizi neden göremiyorlar bilmiyorum. Tigana dan iyisinin BJK ya şu an için gelmeyeceğini düşünüyorum. En iyisi sonuna kadar ona güvenmek başka yolu yok. |