Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-01-2007, 08:35   #32
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.
Alex: F.Bahçe 3 milyon dolar vermezse Beşiktaş'a giderim





F.Bahçe yönetiminin sözleşmesini uzatmaya çalıştığı Alex de Souza, kendisine yıllık 3.5 milyon dolar teklif eden siyah-beyazlı kulübe bu yanıtı verdi


Click the image to open in full size.
Beşiktaş'a gelirim

F.Bahçe yönetiminin sözleşmesini uzatmaya çalıştığı Alex de Souza, kendisine yıllık 3.5 milyon dolar teklif eden siyah-beyazlı kulübe bu yanıtı verdi.

F.Bahçe'de, yönetim ile Alex arasında, Brezilyalı yıldızın sezon sonunda bitecek sözleşmesini yenilemek için görüşmeler sürerken sürpriz bir gelişme yaşandı. Her ne kadar sambacı, bunu kabul etmese de Beşiktaş ile bir transfer görüşmesi yaptığı öğrenildi. Buna göre; sezon başında F.Bahçe'den Nobre'yi alan siyah-beyazlı kulüp, bu kez Kanarya'nın maestrosu Alex'e göz dikti. Taraflar arasında bir pazarlık dahi yapıldı. Ancak bu pazarlığın sonuçlanması, Brezilyalı oyuncunun F.Bahçe'deki durumuna endekslendi. Edinilen bilgiye göre Alex, Beşiktaş'la yaptığı görüşmelerde yıllık ücret için kapıyı 5 milyon dolardan açtı.

3.5 Click the image to open in full size.
MİLYONA TAMAM

Ancak bu rakamı yüksek bulan siyahbeyazlı yönetim, sambacıya en çok 3.5 milyon dolar verebileceğini bildirdi. Ve sonuçta taraflar bu rakam üzerinde 'koşullu' anlaşma sağladı. Koşul ise Alex'ten geldi. Brezilyalı yıldız, Beşiktaş'a "Bu rakama tamam. Ama ben şu anda F.Bahçe'de oynuyorum. Oradan 3 milyon dolar verirlerse kalırım. Ama bu rakamın altında bir teklifle gelirlerse Beşiktaş'a gelirim" yanıtını verdi. F.Bahçe yönetimi, şu aşamada Alex'in, 1.8 milyon dolarlık ücretine büyük bir zam yapmayı düşünmüyor. Bu durumda yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor.
LEVENT TÜZEMEN





Kaynak:Sabah