Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-01-2007, 08:39   #314
imparator
Guest

imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

‘Böyle sevgi görmedim’

Click the image to open in full size.Beşiktaş taraftarı Ricardinho’ya, Brezilyalı Siyah-Beyazlı renklere aşık: Corinthians’ta 7 şampiyonluk yaşadım, böyle sevilmedim. Kovulana kadar formayı çıkarmayacağım. 16.01.2007

Kelimeler anlamsız!’
Ricardo Luis Pozzi Rodrigues, nam-ı diğer Ricardinho... Beşiktaş’ın resmi yayın organı Yavru Kartal’a konuşan Sambacı, Beşiktaş’a aşkını itiraf etti. Brezilya’dayken Corinthians formasıyla 7 şampiyonluk yaşadığını ifade eden tecrübeli futbolcu, “Kupalar kaldırdım, başarılar kazandım. Ancak hiç böyle sevilmedim. Beşiktaş taraftarını kelimelerle anlatamam. Bu takımı ve Türkiye’yi çok seviyorum. Kovulana kadar buradayım. 5 yıl daha oynamak istiyorum, bu yüzden aklımı başka işlerle karıştırmayacağım” dedi.

‘Zirve hayal değil’
Beşiktaş’ın ciddi bir şampiyonluk şansının bulunduğunu dile getiren Brezilyalı yıldız, “Yeni bir takımız. Takımımız genç ve birbirimizi tanımıyorduk. Adaptasyon sürecini atlattık, her geçen gün daha iyi futbol oynuyoruz. Ekipte dostluklar kurulmaya başlandı. Tek sorunum dil problemi” dedi. Uçaktan korktuğunu ancak binmek zorunda olduğunu söyleyen Rico, “Lunaparklardaki inip-çıkan makinelerden de korkarım. Karting yapmayı ise çok severim. Tabii bir de balık tutmak benim için büyük bir keyif” diye konuştu.

Kaynak:Fanatik
Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.