Başkan son düzlükte! 
Yeni yönetimin 11 ismini belirleyen Başkan Yıldırım Demirören geri kalan 7 koltuk için çalışmalarını sürdürüyor.
16.01.2007 İşte yeni kurmaylar
Beşiktaş’ta genel kurula sayılı günler kala Yıldırım Demirören’in yeni yönetim kadrosu şekillenmeye başladı. 18 kişilik yeni yönetimdeki 11 isim kesinleşti. İşte Demirören’in kurmayları: Yılmaz Ekergil, Hasan Bozkurter, Levent Erdoğan, Murat Akdoğan, Cemil Kazancı, Ertunç Soğancıoğlu, Murat Aksu, Kenan Öner, Celal Kolat, Gülnaz Arsel, Behçet Ümitlen. Yönetime girmesi muhtemel isimler ise; Turgay Pirinç, Mete Vardar, Ahmet Akpınar, Erdoğan Şen, Erdal Torunoğlu, Kemal Gencer, Aziz Çankırı...
Kapıdaki tehlike!
Bu arada 24 Ocak’ta yönetim listesini Divan Kurulu’na sunacak olan Yıldırım Demirören’in, 3 gün sonra yapılacak olan Mali Genel Kurul’da zor bir gün bekliyor. Zira, yönetim listesinde daha önce üstünde mutabakata verilen kişiler yeni yönetimde yer almazlarsa, seçim arefesindeki mali ve idari genel kurulda muhalefet bayrağı açacaklar. Bu arada Murat Aksu’nun isteğiyle liste dışında bırakılan Berk çoraplarının sahibi Mario Berk’in, Başkan Yıldırım Demirören’i ikna ettiği ve yönetime gireceği ifade edildi.
Kaynak:Fanatik