Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-05-2006, 09:01   #1
Isvecli_Kartal
Banned
 
Isvecli_Kartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Yıldızlara veto!

Yıldızlara veto! Click the image to open in full size.
Tigana’nın, yönetimin önerdiği üç süperstar Hasselbaink, Wiltord ve Kluivert’ı ilerlemiş yaşları nedeniyle istemediği öğrenildi

Click the image to open in full size.

Geleceğin takımı...
Geleceğin takımını oluşturmak için kolları sıvayan teknik direktör Jean Tigana bu konudaki tutarlı tavrını sürdürüyor... Mehmet Sedef, Kenan, Nail gibi gençlere zaman zaman takımda yer veren Gökhan Güleç ve Bobo’yu Beşiktaş’a kazandıran Fransız çalıştırıcının yabancı transferinde de üç ünlü yıldızı veto ettiği bildirildi. Tigana’nın, yönetimin önerdiği Hasselbaink (34), Wiltord (32) ve Kluivert’ı (30) “Üçü de kariyerinin son dönemine geldi. Ben daha genç, fazla isim yapmamış ama en az onlar kadar iş yapabilecek isimleri düşünüyorum” diye geri çevirdiği belirtildi.

Yerlide 30 yaş sınırı
Deneyimli teknik adamın bu tutumu karşısında büyük şaşkınlık yaşayan yönetimin transferleri mecburen dondurduğu ve Tigana’dan isimleri belirlemesini talep ettiği ifade edildi. Dış transferde bu çıkışı yapan Fransız çalıştırıcının yerliler için de “30 yaşın üzerinde kimseyi istemiyorum” şartını koyduğu bildirildi. Bu gelişme üzerine gözler Cordoba, Sergen, İbrahim Üzülmez, Tümer gibi isimlerin durumuna çevrildi. Bu arada yönetim içinde bir grubun Tigana’nın takımı gençleştirme harekatının gelecek sezonki şampiyonluk planlarına darbe vuracağı görüşünde olduğu kaydedildi.

Kaynak :Fanatik
__________________
Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana
Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama
Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana.

Isvecli_Kartal Ofline