Beşiktaş lisanslı ürünlerini satın almak için tıklayın
"Yedeklik bile şans!"
Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Gökhan Güleç Milliyet Gazetesinin 16 Ocak Salı günkü sayısında Serdar Sarıdağ'la yaptığı röportajda çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Gaziantepspor'dan Beşiktaş'a geldiği dönemde transferine kendisi bile inanamadı. Ama sahaya çıktı, gollerini attı, taraftarın kendisinden beklentisini daha da artırdı. Rakip filelere bıraktığı her top, Gökhan'dan istenenleri daha da fazlalaştırdı.
'Kişiler değil takım'
Siyah - beyazlı futbolcu, geçen sezonki gollerini bu yıl mumla arar oldu. Sessiz kaldı, yedek kaldı. Bunlar bile Gökhan'ın şevkini kırmadı. Beklenen patlamayı yakında yapacağı inancını taşıyan genç golcü, "Rakiplerim çok kaliteli oyuncular...
İkisi de Brezilyalı. Ama bunlar benim için önemli değil.
Ben kendi performansımı yakaladıktan sonra sorun olmaz. Çalışarak rakiplerimin önüne geçtiğimde ise ben onlar için zor bir rakip olurum" dedi.
Yedek kaldığı için kendisini salmadığını, çalışmasını daha da artırdığını vurgulayan Gökhan Güleç sözlerini şöyle sürdürdü:
"70 milyonluk nüfusta, Beşiktaş'ın yedek kulübesinde oturan bir futbolcuysam şanslıyım demektir. Bu nedenle yedek kaldım diye küsme lüksüm olamaz. Çalışmaya devam diyorum."
'Nobre'nin hakkı yenmez'
Nobre'nin hakkını kimsenin yiyemeyeceğini, şu an çok formda olduğunu da belirten siyah - beyazlı oyuncu, "Mesela geçen sene 11 gol attım ama bu sene bir golüm var. Bunlar futbolun içinde olan şeyler. Şevçenko bile şu an gol sorunu yaşıyor. Futbolda önemli olan kişiler değil, takımdır. Ben, Nobre veya Bobo kim olursa olsun önemli değil. Önemli olan takımın zirvede olması" diye konuştu.
Siyah - beyazlıların kaliteli isimlerden oluştuğunu söyleyen Gökhan, "Örneğin Ricardinho... Onun hakkında çok kısa bir yorum yapabilirim. O bir futbolcu. Delgado da çok iyi bir isim. İdmanlarda çok iyi çalışıyorum" ifadesini kullandı.
Serdar Sarıdağ / Milliyet
Kaynak: Vatan