Yazar: Kamil Demir Tarih: 2007-01-12 15:38:30 Baslik: Ali Kulaksizoglu nun Adayligi
önce tüm Besiktas camiasindan ve sayin Ali Kulaksizoglundan dünkü yazim icin özür diliyorum. Isim benzerliginden sayin Kulaksizoglunu baska biri ile benzettim.Bakin sevgili dostlar gene Yildirim Demirören ve onun yandaslarinin ekmegine yag sürüyorsunuz.Okuyorumki Ali Kulaksizogluda kimmis ve tepki ile ona oy vermek yanlis olurmus. Planlari projeleri neymis.Ali Kulaksizoglu kimdir biliyormusunuz ? Ali Kulaksizoglu adam gibi adam dir ve korkak larin yaninda cengaver bir Besiktas lidir ve yapacaklarinin teminati yaptiklaridir. Ayni sekilde Yildirim Demirören in yapacaklarinin teminati yaptiklari dir daha dogrusu hic bir sey yapamadigi dir cünkü hic bir seyden hic bir bilgisi yoktur. Ali Kulaksizogluna gelince kimdir necidir ne bilelim gibi önyargili yaklasirken Demirörene neden ayni sekilde yaklasilmiyor ? Benim icin yanlissiz adam "Ali Kulaksiz" yanlislarla yalanlar dolu ve üstüne bilgisiz ve beceriksiz bir Yildirim Demirören den yüz kat daha hayirlidir. Insallah Yildirim Demirören den kurtulacagiz ve onun sayesinde hic haketmedikleri mertebelere gelenler Besiktas in etrafindan yokolurlar. Besiktas a savas acilan su günlerde cok sevdikleri Yildirim Demirören agzini acip daha bir kelime etme cesaretinden bile noksandir. Olsun Besiktas baskanidir diyenlerede Besiktas in bir baskani yok ki olsun Besiktas baskanidir denecek. Besiktas in baskani filan yok. Baskan olan adam taraftara küsmez maclara gelmemezlik yapmaz. Lider olur ve tüm camia ya ben sizin baskaninizim diye deklere eder ve beni gercek taraftar cok seviyor gibi abuk subuk laf edip taraftari bölmez.
Konu özgür_1903 tarafından (19-01-2007 Saat 10:59 ) değiştirilmiştir..
|