Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-05-2006, 13:04   #1
toldo1903
 
toldo1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bobo "kalıcı olmak istiyorum"

Ara transfer döneminde Beşiktaş'a gelen ve kısa sürede oynadığı futbol ve attığı gollerle beğeni toplayan Brezilyalı Bobo Beşiktaş Dergisi'nin Mayıs sayısında verdiği röportajda ilginç açıklamalar yaptı.. İşte Detaylar..
Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Deivson Rogerio Da Silva (Bobo), Fortis Türkiye Kupası'nı kazanmak ve Beşiktaş formasını daha uzun süre giymek istediğini söyledi.

Beşiktaş Dergisi'nin Mayıs ayı sayısına röportaj veren Bobo, kendisini bildi bileli forvet mevkiinde oynadığını vurgularken, öncelikli hedeflerini 'Fortis Türkiye Kupası'nı kazanmak ve Beşiktaş'ta kalabildiğim kadar kalmak' olarak açıkladı.

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Zago'nun İstanbul'daki yaşam koşullarıyla ilgili tavsiyelerini aldıktan sonra gelmeye karar verdiğini, Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarıyla ilgili bilgiye sahip olduğunu anlatan Bobo, Dünya Kupası sayesinde Türk futboluyla ilgili çok şey öğrendiklerini kaydederek, '2002 Dünya Kupası'nda Türkiye Milli Takımı'nı izlemiştim zaten. Orada gördüğüm futbolcuları, burada daha çok tanıma imkanım oldu. Birisi Hakan Şükür, diğeri de Rüştü'ydü. İkisini de çok beğeniyorum' ifadelerini kullandı.

'HAYALİM MİLLİ TAKIM'
Brezilya Milli Takımı'nda forma giyebilmenin hayallerinden biri olduğunu söyleyen Bobo, 'Her futbolcu böyle birşeyi ister. Benim de en büyük hayallerimden biri ülke milli takımımın formasını giyebilmek' dedi.

Dünya Kupası'nın yine en büyük favorilerinden biri olduklarını dile getiren Bobo, 'Brezilya'yı kesinlikle çok şanslı görüyorum. Zaten her zaman favori gösterilen bir takım. Bu sene de kupayı kazanma şansının yüzde 90 olduğunu düşünüyorum' diye konuştu.

'TÜRKİYE'DE RİTMİ YAKALADIM'
Bobo, Türk futbolu ile Brezilya futbolu arasında büyük farklar olduğunu dile getirirken, kendisinin Türkiye'ye uyum sağladığını ifade etti.

Şu anda Türkiye'deki ritmi yakaladığını ve hiçbir problemi olmadığını kaydeden Brezilyalı oyuncu, 'İyi bir başlangıç yaptım. Her zaman ceza sahası içinde bulunan ve biraz da sola kayarak oynamayı seven bir futbolcuyum. Çünkü sağ taraftan top geldiği zaman, ben de sağ ayağımı kullandığım için daha rahat vurabiliyorum' dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Tigana'yı, 'Gerçekten çok iyi bir teknik direktör. En iyi yönlerinden birisinin de doğru anda, doğru futbolcuyu sahaya sürmesi olduğunu düşünüyorum' diyerek nitelendiren Bobo, İstanbul'da hiçbir problemi bulunmadığını ve herkesin kendisine çok iyi davrandığını belirterek sözlerini tamamladı.

bjkhaber

bencede kalmalı diye düşünüyorum sonuçta genç ama bonservisi için 3 milyon dolar isteniyor
__________________
Click the image to open in full size.
toldo1903 Ofline