Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-05-2006, 13:56   #1
disappear
Kıdemli Kartal
 
disappear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Post wiltord Kartal'a doğru

Geremi; Tigana ve Kıvanç Oktay'ın en büyük aşkı...
Beşiktaş'ta rota yine chelsea'nın yıldızına döndü.Asbaşkan Oktay Kamerunlu futbolcuyu çok istiyor

Transfer politikasını Tİgana'nın istekleriyle çizen Beşiktaş,Geremi için düğmeye basıyor.Chelseali oyuncuyu,Asbaşkan Kıvanç Oktay da çok istiyor.ön libero olan Geremi,"aranan kan"olarak gösteriliyor.

Kiralık isteniyor ama...
Kamerun Milli Takımı'nda da forma giyen Geremi'nin,İngiliz ekibi Chelsea'nin Teknik Direktörü Mourinho ile arası limoni!.. Geremi,sürekli forma şansı bulamamaktan yakınıyor.27 yaşındaki oyuncunun kiralanmak istediği fakat Chelsea'nin transfere ancak satılık olarak yaklaştığı belirtildi.
Gérémi 27 yaşında değeri:6 milyon euro
Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.

Fransa'dan 3 isim daha

Diğer taraftan Fransa pazarında orta sahaya üç aday daha belirlendi.Monoco'dan Kapo,Saint Etienne'den Zokora ve Lyon'dan Malouda ile temasa geçili.Listenin başında Malouda geliyor.25 yaşındaki Malouda ,etkili sol ayağı ve yerinde pasları ile öne çıkıyor.Siyahi oyuncunun 2010'a dek sözleşmesi var.

Didier Zokora 25 yaşında ön libero değer: 7 milyon euro kulübü:ST-Etienne
Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.


Wiltord'tan Kartal'a müjdeli haber var

Beşiktaş'ın transfer gündemindeki isimlerden Sylvain Wiltord,Lyon'un kendisine sunduğu yeni sözleşme teklifini beğenmedi.Fransa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Lyon'un yıldız futbolcusu,1 yıllık mukavele önerisine yapılmış bir saygısızlık olarak değerlendirdiği ve reddetti.Wiltord,Lyon'un üst üste 5. Şampiyonluğunda etkili bir rol oynamıştı.

Milli Takım'da 24 gol attı

Lyon'da kendisine yeterince değer verildiğini düşünmediğini belirten 31 yaşındaki tecrübeli forvet oyuncusu,"Eğer 2 ya da 3 yıllık sözleşme teklif edilirse"hiç düşünmeden imza atarım"dedi.Wiltord 76 kez giydiği Fransa Milli Takımı forması altında da 24 gole imza attı.Bu gelişmeler Beşiktaş'ta dikkatlice izlenirken,Wiltord'la temasa geçilmesi bekleniyor.

kaynak:fotospor
disappear Ofline