Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2007, 08:34   #3
imparator
Guest
 
imparator - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.Click the image to open in full size.
Bir ihtimal daha var




Antalyaspor Başkanı Sedat Peker'in ,"Bize 750 bin euroyla birlikte bir futbolcu verin Ali Bilgin sizin olsun teklifini Siyah-Beyazlı kulüp değerlendirmeye aldı. Bu konuda her an yeni gelişmelerin olması bekleniyor..



Geri adım attılar
BEŞİKTAŞ'ta sıcak gelişme... Siyah- Beyazlı yöneticiler ara transferi düşünmediklerini açıklamalarına rağmen sürpriz bir teklif karşısında geri adım attılar. Ligin bitimiyle birlikte Antalyasporlu Ali Bilgin'le ilgilenen Beşiktaş, Akdeniz kulübünün bonservis bedeli olarak 2 milyon euro istemesiyle geri adım atmak zorunda kalmıştı. Ancak Antalyaspor Başkanı Sedat Peker, Beşiktaş'a, "Bize 750 bin euroyla birlikte bir futbolcu verin, A.Bilgin sizin olsun" önerisini sundu.

2 oyuncudan biri
ANTALYASPOR'dan hiç beklemedikleri bir teklif alan Beşiktaş Yönetimi, Kırmızı-Beyazlı kulübün bu önerisini değerlendirmeye aldı. Başkan Yıldırım Demirören'in 2. Başkan Murat Aksu'yla bu transferi masaya yatırdıkları öğrenildi. Beşiktaş Yönetimi'nin bu rakamı 500 bin euroya çekmeye çalıştığı belirlenirken bu transfer gerçekleştiğinde Antalyaspor'a verilecek futbolcunun M. Sedef ya da Ali Güneş'ten birinin olması yüksek ihtimal olarak gösteriliyor.




Kaynak:Takvim