Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2007, 11:19   #320
özgür_1903
Kıdemli Kartal

özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Rico’dan al haberi Click the image to open in full size.Wolsburg’un istediği Sambacı, “Tanınan bir oyuncuyum. Teklifler gelmesi normal. Ama kulübümle sözleşmem var ve bunu bozan da asla ben olmam” dedi. 17.01.2007Kariyerim ortada’
Trabzonsporlu Marcelinho’nun imza attığı Alman ligi takımlarından Wolsburg’un talip olduğu Ricardinho, bunun çok normal bir durum olduğunu söyledi. Sambacı, “Brezilya Milli Takımı’nda görev yapıyorum. Daha önceden Avrupa kariyerim de var. Yani ben bilinen, tanınan bir oyuncuyum. Wolsburg gibi birçok takımdan menacerler aracılığıyla teklifler gelmesi kadar doğal bir şey olamaz. Ama bu aşamada sadece Beşiktaş’ı düşünüyorum” dedi.

‘Aklım Beşiktaş’ta’
Önce Fortis Kupası, sonra da Turkcell Süper Lig’de takımının başarısı için katkıda bulunmanın tek amacı olduğunu vurgulayan Ricardinho, “Beşiktaş’la sözleşmemiz var. Bu şartları bozan taraf da asla ben olmam. Ancak sezon biter, kulüp değerlendirme yapar, farklı bir karar alır, orasını bilemem. Takım olarak şanssız olduğumuza inanmıyorum. Bizim kalite sorunumuz var. Özellikle kanatlarda daha aktif olmalıyız” görüşünü belirtti.