Konu: Gökhan Zan
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2007, 12:22   #315
özgür_1903
Kıdemli Kartal

özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Gökhan Zan'a dedesinden destek

Beşiktaş ve Milli Takım'ın başarılı savunma oyuncusu Gökhan'ın dedesi Selahattin Zan, küçüklüğünden itibaren torununun önce iyi insan sonra da başarılı futbolcu olması için verdiği emeğin karşılığını almanın mutluluğunu yaşadığını, en az 10 yıl daha Türk sporuna başarıyla hizmet vereceğine inandığını söyledi. Selahattin Zan, yaptığı açıklamada, aile olarak sporla ilgilendiklerini, kendisinin geçmişte güreş müsabakalarına katıldığını ve Hatay il birinciliği elde ettiğini, oğlu Bedir Zan'ın geçmişte Belçika'daki bazı profesyonel takımlarda kalecilik yaptığını, Gökhan'ın kardeşi Selahattin'in de Hatayspor'a yeni transfer olduğunu söyledi.
Gökhan'ın diğer spor dallarına da yetenekli olmasına rağmen ilgi duyduğu futbolda başarıyı aradığını ve bunu yakaladığını ifade eden Selahattin Zan, ''Gökhan'ın iyi bir sporcu olacağı belliydi. Sürekli spor üzerine konuşurdu. Küçüklüğünden itibaren ben de torunumun önce iyi insan sonra da başarılı futbolcu olması için büyük emek verdim. Onu fındık, ceviz, kuru üzümle besleyerek güçlü ve diri kalmasını sağladım'' dedi.
Babasını 4 yıl önce trafik kazasında kaybeden Gökhan'ın ailesine daima maddi ve manevi destek verdiğini ve genç yaşta büyük sorumluluk yüklendiğini belirten Selahattin Zan, ''Torunumla iftihar ediyorum. Kronik böbrek hastası olan annesi Kevser ile engelli kardeşi Asif'i de üzücü kaza sonrasında yanına aldı. Torunum, hayır işleri yapmayı çok sever. Bunun da duyulmasını istemez. Gelecekte merhum babası için Antakya'da okul yaptıracak'' diye konuştu.

-DÜNYADAKİ BÜYÜK KULÜPLERİN TAKİBİ-
Davranışları, ahlakı ve başarılı futboluyla her geçen gün adından söz ettiren Gökhan'ın, takımının şampiyon olması için büyük azim ve kararlılıkla mücadele ettiğini gözlemlediğini belirten Selahattin Zan, şöyle devam etti:
''Gökhan, henüz 25 yaşında, daha 10 yıl milli formayı giyecek durumda. Türk sporuna uzun yıllar hizmet vereceğine inanıyorum. Dünyadaki büyük kulüpler de Gökhan'ı yakından takip ediyor. Yurt dışında başarılı olacaktır. Özellikle Arsenal'a gitmesini çok arzuluyoruz. Elbette, öncelikle Beşiktaşlı yöneticilerin de buna sıcak bakmaları gerekiyor. Hayırlısı olsun.
Gönlümüz bu yıl torunumun takımının şampiyon olmasından yana. Gökhan da bunun için tüm gücünü ortaya koyuyor. Gökhan, hem Beşiktaş hem de milli takım maçları öncesinde mutlaka beni telefonla arayarak, maçın kazanılması ve sakatlıktan korunması için dua etmemi ister. Ondan hiçbir zaman duamı esirgemem. Fırsat buldukça da özellikle de bayramlarda yanıma gelir, elimi öper. Dertleşir, sohbet ederiz.''

17.01.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AAdocument.write('');