Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2007, 13:45   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bizim Gaffur Sizi Kıl Edecek

Atv'nin kahkaha bombası 'Avrupa Yakası'nda 'Gaffur' karakteriyle olay olan, son zamanların fenomen adamı ilan edilen ünlü oyuncu Peker Açıkalın, yeni sinema filmi 'Amerikalılar Karadeniz'de 2' ile yepyeni bir karaktere büründü. Filmde 'Kıl Ercü' olarak izleyici karşısına cıkacak olan Açıkalın bu kez atak kişiliğiyle her türlü fırsatı değerlendirmeyi başaran bir karakteri canlandırıyor.

HEM AŞIK HEM FIRSATÇI

Kıl Ercü, hem halkı Amerikalılar'a karşı kışkırttıktan sonra bir askeri malzeme fabrikası kuran fırsatçı, hem de muhtarın kızı için kasabanın yakışıklısıyla kıyasıya bir mücadeleye giren aşık olarak beyazperdede boy gösterecek. Yönetmenliğini Kartal Tibet'in yaptığı filmde; Peker Açıkalın'ın yanı sıra Metin Akpınar, Kadir Çöpdemir, Melis Birkan, Kıvanç Tatlıtuğ, Müslüm Gürses ve Müşfik Kenter'in başrolleri paylaşıyor. 'Amerikalılar Karadeniz'de 2' 26 Ocak'ta gösterime girecek.


Toplumun her kesimi tarafından sevilen Gaffur karakteri o kadar etkili oldu ki, onu canlandıran oyuncu Peker Açıkalın yolda rahat yürüyemez hale geldi. Karakterin hit olmasının en önemli göstergesi ise Açıkalın'ın haftada en az üç kez üniversitelerdeki panellere konuşmacı olarak davet edilmesi.
Kim kimi canlandırdı?

Metin Akpınar: Muhtar Peker Açıkalın: Kıl Ercü Kadir Çöpdemir: Deli Muhittin Kıvanç Tatlıtuğ: Balıkçı Muzaffer Melis Birkan: Çiçek Müşfik Kenter: Regaip Dede Müslüm Gürses: Ecmel Ajan John: Levent

Kasabaya füze düşünce...

'Amerikalılar Karadeniz'de 2' filminin konusu şöyle: ABD'nin olası bir tehdide karşı Tahran'ı vurmak üzere Karadeniz'de konuşlandırdığı füze rampalarından biri yanlışlıkla ateşlenir. Subaylar, füzenin koordinatlarını saptırarak, Türkiye'nin Karadeniz kıyılarına patlatmadan indirir. Ama köyden füzeyi kimseye belli etmeden almak gerekiyordur. Bu sırada Ercüment, önce kasaba halkını Amerika'ya karşı kışkırtır, sonra askeri malzeme fabrikası kurar. Kıl Ercü olarak nam salan Ercüment, muhtarın kızı için balıkçı Muzaffer'le de silahlı mücadeleye girer.



__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla