Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2007, 14:07   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ekmek Arası Uyuşturucu

İstanbul, Esenlerde... İhbarı değerlendiren polisler, sıradan bir büfede, sıradan bir ekmek arası dönerin içinde uyuşturucuya rastladı! Operasyonda, ekmek arasına gizleyerek uyuşturucu sattıkları öne sürülen 3 kişi yakalandı.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Esenler'deki bir ilköğretim okulunun yakınında bulunan büfeye operasyon düzenledi.


Operasyonda, ekmek arasında ve meşrubat kasası içinde kağıda sarılı halde toplam 10 gram esrar ile 1 adet ''Ecstacy'' adlı uyuşturucu hap ele geçirildi.

Olaya ilişkin M.K. (17) ile büfenin sahibi Z.B. ve burada çalışan oğlu S.B. gözaltına alındı. Yaşı 18'den küçük olan M.K, Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği'ne teslim edilirken Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde işlemleri tamamlanan baba ve oğlu ise adliyeye gönderildi.

Emniyet Müdürlüğünden çıkartılırken basın mensuplarının haklarındaki iddiayı hatırlattığı Z.B, ''Ben devlet yanlısıyım hayatta yapamam'' dedi.

Şubedeki sorgularında haklarındaki suçlamayı kabul etmeyen şüphelilerden Z.B'nin, Şırnak'ta başka bir suçlamaya ilişkin kaydı olduğu belirtildi.

-NARKOTİK POLİSİNİN ÇALIŞMALARI-

Bu arada, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 11-15 Ocak 2007 tarihleri arasında sokak satıcılarına yönelik Bakırköy, Bahçelievler, Beşiktaş, Beyoğlu, Eminönü, Esenler, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Küçükçekmece, Pendik, Sarıyer, Şişli, Üsküdar, Ümraniye ve Zeytinburnu'nda 51 ayrı operasyon gerçekleştirildiği belirtildi.

Operasyonlarda, 555 gram eroin, 784 gram kokain, 8 kilo 480 gram esrar, 10 bin 164 adet ''Ecstacy'' adlı hap ve 4 tabanca ele geçirildiği kaydedildi. Bu çalışmalarda, 6'sı yabancı uyruklu toplam 107 kişinin gözaltına alındığı ifade edildi.
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla