Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-05-2006, 16:48   #1
carsı_silivri
 
carsı_silivri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sampiyonanın Tanıtımı Yapıldı..

Click the image to open in full size.
Şampiyona’nın Basın Toplantısı Yapıldı
01.05.2006 15:54

Kulübümüz’ün ülkemiz ve ülkemizdeki milyonlarca özürlü vatandaşımız adına 5-6-7 Mayıs tarihlerinde gerçekleştireceği Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonlar Ligi Finalleri’nin basın toplantısı bugün BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi’nde yapıldı. Beşiktaş Jimnastik Kulübü İkinci Başkanı Sayın Murat Aksu basın toplantısının açılış konuşmasını yaparak, uluslararası Şampiyona’ya ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını belirtti. Aksu konuşmasında, “103 yıllık tarihi ile Türkiye’nin en köklü Spor Kulübü olan Beşiktaş Jimnastik Kulübü, kuruluş tarihinden itibaren Türk Sporu’nun öncüsü olma misyonunu gururla üstlenmiş ve bu vazifesini her zaman layıkı ile yerine getirmiştir.
Gelenekleri, felsefesi ve ilk’lere imza atan kimliği ile her zaman örnek teşkil eden Kulübümüz, tüm branşlardaki ilkeli sportif mücadelesiyle Türk Sporu’nu ilerilere taşıma hedefinin dışında, sosyal sorumluluk anlayışından hareketle
Bedensel Engelliler Şubesi’ni hayata geçiren ilk profesyonel spor kulübü olmuştur...
Beşiktaş olarak, engellilerimize kucak açarken, onların başarısı için de her türlü imkanımızı seferber ettik. Özverili çalışmalarımızın sonucunda da Tekerlekli Sandalye Basketbol Ligi’nde Şampiyonluk sevincine ulaşarak, tarihi bir gururu yaşadık...
Sporun engelleri kaldıran, birleştirici, emeğe saygı duyan ve alın terine alkış tutan temel ilkelerini benimseyen Kulübümüz, Engellilerimiz’den aldığı bu şevkle şimdi de bambaşka bir gururu tüm Türkiye ile paylaşıyor;
5-6-7 Mayıs 2006 tarihlerinde Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyon Kulüpler Kupası Finalleri’ne ev sahipliği yapacak olan Kulübümüz, Türkiye’deki milyonlarca engelli vatandaşımız adına dev bir organizasyona imza atıyor...
Türk Sporu’nun lokomotifi olan Beşiktaşımız, bu cesur adımı ile bir kez daha üzerine düşen sorumluluğu yerine getirirken, ülkemizin tanıtımı adına da paha biçilmez bir fırsatı elde etmenin onurunu tüm Türkiye ile paylaşıyor...
2005 yılı Eylül ayında Uluslararası Tekerlekli Sandalye Basketbol Federasyonu’nun BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi ile BJK Süleyman Seba Spor Salonu’nda yaptığı incelemelerden sonra Fransa, Almanya ve Hollanda’yı geride bırakıp, Şampiyona’ya ev sahipliği yapma hakkını elde ettik.
O tarihten bu yana süren yoğun çalışmalarımızın ardından hem Beşiktaş’a hem de ülkemize yakışır bir organizasyonu hayata geçirebilmek için tüm hazırlıklarımızı eksiksiz olarak tamamladık.
Bu uluslararası dev turnuvanın evsahibi olarak tüm sporseverleri, hem Türk misafirperverliğini tüm Dünya’ya bir kez daha göstermek hem de toplumumuzun hiç de azımsanmayacak bir bölümünü oluşturan engellilerimizin sesi olmak üzere tribünlere davet ediyorum...
Bu önemli organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarken, Şampiyonaya katılan tüm takımlara da başarılar diliyorum” dedi.
İkinci Başkanımız Sayın Aksu’nun ardından konuşma yapan Gençlik ve Spor İl Müdürü Sayın Tamer Taşpınar ve Türkiye Bedensel Engelliler Federasyonu Asbaşkanı Sayın İbrahim Gümüşdal, bu önemli organizasyona imza atacak olan Kulübümüz’ü kutladılar.
Amatör şubelerdeki oyuncularımızın seyirci olarak izlediği basın toplantısında, konuşmaların ardından BJK Erkek Basketbol Takımımız ve BJK Tekerlekli Basketbol Takımımız 15 dakikalık gösteri maçı yaptılar.
Gösteri maçını Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Yıldırım Demirören ve Yönetim Kurulu üyelerimiz birlikte izlediler.
BJK Tekerlekli Basketbol Takımımız gösteri maçında; Coachumuz Murat Didin, Bayan Basketbol Takımımız’ın Kaptanı Yasemin Horosan, Erkek Basketbol Takımımız’ın önemli oyuncuları Kerem Tunçeri, Tyrone Ellis, Barış Özcan, Tolga Tekinalp, Mithat Demirel’in oynadığı BJK Erkek Basketbol Takımı’nı 33-13 yendi.
5-6-7 Mayıs tarihlerinde Kulübümüz’ün ev sahipliğinde, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi ile BJK Süleyman Seba Spor Salonu’nda oynanacak olan Avrupa Tekerlekli Sandalye Basketbol Şampiyonlar Ligi Finalleri’ne bütün taraftarlarımızı bekliyoruz.
Click the image to open in full size. Click the image to open in full size.

__________________
Dünya üzerinde yok böyle bir aşk..En büyük Aşk Beşiktaş…
carsı_silivri Ofline