Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2007, 18:00   #26
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

etmez. İlişkilerinde mutlaka kendi özgürlüğüne açık bir kapı bırakır.
Terazi kadını: Terazi kadını uyumlu, yumuşak başlı görünümü arkasında aslında son derece hırslı olabilir. Terazi kadını ilişkilere önem vermekle birlikte, kendi bağımsızlığını korumaya da çalışacaktır. Terazi kadını ilişkilerinde barışçıl ve rafine bir atmosfer yaratmak konusunda son derece başarılıdır. Hatta kendisinden çok karşısındakini düşünen eğilimi nedeniyle, fazla boyun eğen birisi olarak da görülebilir. Ancak Terazi öncü bir burç olduğu için, eninde sonunda kendi bağımsızlığını kullanmak isteyecektir.
2007'de aşk hayatınızın daha canlı ve keyifli olabileceği dönemler var. Venüs ve Mars'ın olumlu açıları altında ilişkiler uyumlu ve harekete geçirici olabilir. Özellikle 4 - 28 Ocak, 12 Nisan - 8 Mayıs, 8 Kasım - 5 Aralık tarihleri arasında beraberliklerde daha uyumlu olabilirsiniz. Hayatınıza girecek kişiler size mutluluk getirebilir. İkili ilişkiler ve evlilik alanında 15 Mayıs - 24 Haziran tarihleri arasında gereksiz tartışmalardan uzak kalmak fayda olabilir.
Terazi erkeği: Terazi erkeği aşkta fazlasıyla flörtçü ve eğlenceli birisidir. Bu erkek kadının nabzını çok kolay anlayabilir. Şakacı yönü, gülmeyi ve eğlenmeyi bilen özellikleri ile çekici bir görünüm ortaya koyar. Ancak Terazi erkeğinden uzun süreli bir sadakat beklemek mümkün olmayabilir. Sosyal çevresinin geniş olması ya da dışa dönük hayatı olan bu erkeğin ancak güçlü bir aşk sayesinde bağlanması söz konusudur.
Bu yıl Mars'ın rahat açılar kurduğu 26 Şubat - 6 Nisan, 7 Ağustos - 29 Eylül dönemlerinde aşk hayatında daha hareketli ve keyifli olabilirsiniz. Özellikle Şubat - Mart geçişinde aşkta maceraperestlik yükseliyor. Bu dönemde yaşanabilecek bir aşk daha fazla tutku getirebilir.
İş ve para: Eylül ayına kadar iş hayatında son iki yılda yaptıklarınızı daha belirgin hale getirebilir ve eski deneyimlerinizden faydalanabilirsiniz. Bu dönemde takım çalışmaları, sosyal sorumluluklar size iş hayatında sağlam sonuçlar elde etme imkânı getirecek. İş hayatında ilerleme mümkün olacak. Ancak eylül ayından itibaren ortaya çıkan koşulları tam olarak tatmin edici bulamayabilirsiniz. Yılın son aylarında işle ilgili yeni girişimler için iki kere düşünmelisiniz. Bazı önemli gördüğünüz yatırımların düşündüğünüz gibi çıkmaması gündeme gelebilir.
Sağlık: Genel olarak sağlığınızın düzgün olduğunu söyleyebiliriz. Ancak 5 - 12 Ekim doğumlu Teraziler gereksiz gerginlikler yüzünden kendilerini fazla yıpratabilirler. 2007 sonbahar aylarında gerek iş yükünüz gerekse ruhsal durumunuz daha dalgalı olması nedeniyle kendinize özen göstermelisiniz. Ayrıca Mars'ın sert açılar kurduğu 16 Ocak - 26 Şubat, 15 Mayıs - 24 Haziran ve 29 Eylül sonrasında sağlığınızı daha çok korumalısınız.

__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla