Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2007, 18:01   #28
NuraN
Dişi Kartal

NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

YÜKSELEN BURÇLARINA GÖRE TERAZİ VE 2007
Yükselen Yaylar kendinize güvenin
· Yükselen Koç: İş hayatında dengeli bir tutum içindesiniz ve yaratıcılığınızı göstermek için ciddi bir çaba içerisinde olabilirsiniz. Eylül ayından itibaren iş hayatında iş yükü artabilir.
· Yükselen Boğa: Son iki yıldır eve ait konular ve yakın çevrenizde sizi oyalayan koşullar nedeniyle kısıtlamalar yaşıyorsunuz. Eylülden itibaren şartların daha olumlu yöne gittiğini göreceksiniz.
· Yükselen İkizler: Bu dönemde evlilik ve anlaşmalardan yana daha şanslısınız. Başkalarının yapıcı önerilerinden yararlanmalısınız. İşe ait konularda daha sabırlı olmaya çalışmalısınız.
· Yükselen Yengeç: Bu yıl işe ait konularda daha fazla ilerleme söz konusu olacak. Yıl içinde çalışma kapasitenizi artırabileceksiniz. Daha olumlu çalışma koşulları elde edebilirsiniz.
· Yükselen Aslan: Son iki yıldan bu yana Satürn yükselen burcunuzdan geçerek size disiplin ve kısıtlamalar getirmekte. Neyse ki eylül ayından itibaren bu etkilerden sıyrılmakta olacaksınız.
· Yükselen Başak: Son iki yıldan beri gelen kararsızlıklar ve belirsizlikler eylül ayından itibaren ortadan kalkacak. Daha fazla sorumlulukla karşılaşabilirsiniz. İyimserliğinizi kaybetmemelisiniz.
· Yükselen Terazi: Bu yıl eğitsel konular, yolculuklar ve yakınlarla ilgili gelişmeler hayatınıza keyif ve canlılık getirebilir. Geleceğe ait planlarınızı netleştirmelisiniz.
· Yükselen Akrep: Son iki yıldan beri iş hayatınız ve mesleki alanlarda daha fazla çaba ve mücadele içindesiniz. Satürn bu etkilerin eylül ayına kadar devam edeceğini iyor.
· Yükselen Yay: 2007 sizin için çok şey vadediyor. Yükselen burcunuzdan geçen Jüpiter hayatınızın her alanında genişleme ve yeni fırsatlar getirmekte. Bu yıl kendinize güveniniz artmakta.
· Yükselen Oğlak: 2007 olaylara karşı daha fazla ruhsal anlayış geliştirebileceğiniz ve hırslarınızı kontrol edebileceğiniz bir yıl olabilir. Bu dönemde daha çok bir hazırlık aşamasındasınız.
· Yükselen Kova: Bu dönemdee şinizin ya da ortağınızın durumu hayatınızda daha ağır basıyor olabilir. Jüpiter'in olumlu açısı altında sosyal alanda daha aktif olacak ve geleceğe daha iyimser bakabileceksiniz.
· Yükselen Balık: 2007 yılında kariyer hayatınızda olumlu gelişmeler kaydedebilirsiniz. Eğitim olanakları, daha fazla yolculuk ve ufuklarınızı genişletebileceğiniz konular var.

Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008

NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla