Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2007, 18:04   #45
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Oğlak kadını: Kendi ayakları üzerinde durmayı önemseyen ve bunu bilen bir kadındır. Oğlak sadece evine kapanacak ve evle ilgilenecek bir tip değildir. Eğer evde bile olsa, kendine ait bir güç ve sorumluluk merkezi olma durumundadır. Oğlak sert görünümlü bir burç olduğu için bu burcun kadınlarında aşırı tutku ya da kendi duygularını güçlü biçimde ortaya koyma durumunu göremeyiz. Ancak Oğlak kadını hırslı ve yönlendirici hatta yönetici özelliklerine sahip birisidir.
2007'de ikili ilişkilerinizde olumlu koşullar sunan zamanlar var. Özellikle 2-9 Ocak doğumlu olan Oğlaklar yıl boyunca sosyal alanda ve aşk hayatında daha yaratıcı ve keyifli olabilir. Venüs'ün burcunuzla uyumlu açılar yaptığı 28 Ocak - 21 Şubat, 18 Mart- 12 Nisan, 15 Temmuz - 9 Ağustos, 8 Ekim - 8 Kasım, 5 - 30 Aralık dönemlerinde evlilik, anlaşmalar ve aşk hayatınızda mutluluk çok daha kolay gelebilir.
Oğlak erkeği: Kolay kabullenen ve yeniliğe çok alışık bir tip değildirler. Hatta çoğu zaman fazla kontrollü ve sahip olmacı davranabilirler. Geleneklere ve geçmişe olan eğilimleri onları köklü bir aile kurma düşüncesine yöneltebilir. Ancak beraberliklerinde karşı tarafa çok fazla söz hakkı tanımamaları yüzünden geçimsiz bir görünüm de sergileyebilirler. Kendilerini aşırı işe ve sosyal konulara veren Oğlaklar için aşk bir heyecandan çok, temel bir ihtiyaca işaret edebilir.
Bu yıl 16 Ocak - 26 Şubat döneminde aşkta daha girişken ve rahat olabilirsiniz. Yeni adımlar atmak ve kendinizi göstermeniz hiç zor olmayacak. 24 Haziran - 7 Ağustos döneminde aşkta daha maceracı ve hareketlisiniz. İlişkilerinizde tutku sergileyebilirsiniz. Ancak 29 Eylül sonrasında ikili ilişkilerde daha mantıklı ve dengeli hareket etmelisiniz.
İş ve para: Bu yıl maddi konularda daha fazla mücadele ve birikimlerinizi daha iyi değerlendirme ihtiyacı var. Bütçenizi eylül ayına kadar daha çok kontrol etmeli ve finansal açıdan riskli projelerde önlemci olmalısınız. Bağlayıcı koşullar yüzünden tam olarak istediğiniz atılımı yapamayabilirsiniz. Ancak eylül ayından itibaren daha rahat hareket edebileceksiniz. Özellikle iş hayatında yeni atılımlar yapabilirsiniz. Kuşkusuz en rahatlatıcı dönemde Aralıktan sonra gelişmeye başlayacak ve Jüpiter'in tam desteğini almaya başlayacaksınız.
Sağlık: Genel olarak sağlık konularında önem vermeniz gereken dönemler olsa da, olumlu şartlardan bahsedebiliriz. 16 Ocak - 26 Şubat arasında fiziksel gücünüz yüksek seyrediyor. Yine de bu dönemde aşırı fiziksel efor ve huzursuzluk küçük kazalara yol açabilir. Bedeninize daha fazla özen göstermeniz gereken bir dönem de 15 Mayıs - 24 Haziran arasında olabilir. Bu günler arasında aşırı hırs ve işleri yetiştirme arzunuz yüzünden bedeninizi ihmal edebilirsiniz
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla