Balık – 2007 Şans ve fırsatlar gezegeni bu yıl kariyer alanında önünüze büyük fırsatlar sunuyor. Hayallerinizi gerçekleştirmek için çaba sarf etmeli ve çekingenliğinizden sıyrılmalısınız. Üstlerden destek almak kolay olacak. Ayrıca bu yıl ufuklarınızı genişleteceğiniz fırsatlar, yolculuklar ve eğitim olanakları göze çarpıyor.
Bu yıl eylül ayına kadar olan dönemde Aslan burcundaki Satürn son iki yıldır sizi iş hayatında geliştiren tecrübelere işaret ediyor. Satürn bu süre içinde iş hayatınıza zorluklar ve büyük çabalar da getirmekte. Eylül ayına kadar iş hayatında sorumlulukların artarak devam edebileceği ve işte verimliliğinizin test edileceği koşullar ortaya çıkabilir. Yeteneklerinizi geliştirmek açısından verimli bir dönemdesiniz. Eylül kritik bir dönemin başlangıcına da işaret edecek. Bu tarihte Satürn karşıt burcunuza geçiyor.
Bu 2.5 yıllık sürece uzun dönemde özellikle ikili ilişkiler, evlilik ve ortaklıklardan yana gerçekçi olacağınızı görmekteyiz. Bu dönemde aynı zamanda iş hayatında yeni tecrübeler kazanacağınızı söyleyebiliriz. İlişkiler bazında eğer sorunlar varsa, bu konulara daha gerçekçi ve karar alıcı biçimde hareket edebileceksiniz. Sağlam ilişkiler daha derinleşerek ilerleyebilecek. Eşinizin, ortağınızın ya da yakın arkadaşlarınızın sorunlarıyla daha fazla ilgilenebileceksiniz.
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.
Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.
Eylül 2008 |