Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2007, 18:06   #55
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Uranüs'ün sürprizleri
2003 yılından bu yana Uranüs burcunuzdan geçerken pek çok Balık burcu kişisine uyanışlar, heyecanlar ve daha fazla özgürlük ihtiyacı getirmekte. Uranüs bireyselleşmeyi vurgulayan, sürprizler getiren bir gezegendir. Bu sayede eski korkulardan sıyrılabileceksiniz.
Kendinizi ortaya koyarken sezgilerinizi ve yaratıcılığınızı kullanmanız hiç de zor olmayacak. Bu dönemde aceleci kararlar alibilirsiniz. Özellikle bu etkiler 2007'de 2-9 Mart doğumlu Balıklar tarafından fazlasıyla hissedilecek. Bugünlerde doğanlar ani kararlar alarak başkalarını şaşırtacaklar.
Uranüs'ün ani değişiklikleri yanında bu yıl Pluton son defa burcunuzla kare açı yaparak değişikliklerini tamamlıyor. Pluton yeraltının gezegenidir ve içten gelen değişimi, kendi içimizdeki gücü ortaya koymayı ve odaklanmayı anlatır. Bu yıl 17-20 Mart doğumlu olan Balıkları büyük değişimler bekliyor.
Pluton'un getirdiği gücü ve kontrol duygusunu yapıcı yönde kullanabilirseniz iş hayatında önemli adımlar atabilirsiniz. Ancak bu dönemde mücadele ve kararlılık açısından dikkatli olmak da gerekecek.
Şanslı alanlar: Bu yıl en çok iş hayatında şanslısınız. Jüpiter iş hayatınıza genişleme ve iyimserlik getiriyor. Bu yıl kariyer hayatınızda önemli sıçramalar yapabilirsiniz. Bazı Balıklar evlilik konusunda da iş hayatında olduğu gibi istediklerini elde edebilecekler. Eğitim, yolculuklar, yabancılarla ilgili konularda Jüpiter geniş olanaklara işaret ediyor.
Mars'ın burcunuzdan geçeceği 6 Nisan - 15 Mayıs döneminde son derece girişimci ve cesur davanabilirsiniz. Bu dönemde atacağınız adımlarla iş hayatında etkin olabilir ve inandırıcı hareket edebilirsiniz. 24 Haziran - 7 Ağustos arasında ise grup çalışmalarında ve ortaklaşa alanlarda kendinizi ortaya koyabileceğiniz, liderlik edebileceğiniz koşullar çıkacak. Kuşkusuz 29 Eylül sonrasında yeni projeler ve özellikle aşk hayatınızda canlandırıcı deneyimler var.
Mücadele alanları: Bu yıl işle ilgili konular eylül ayına kadar daha fazla çabalama getiriyor. İş ortamında yorucu bir dönemdesiniz. Bu çabalar sayesinde önümüzdeki yıllar için önemli bir temel atmaktasınız. Eylülden itibaren önemli değişiklikler gündeme gelecek ve özellikle evlilik, anlaşmalar ve ikili ilişkiler konularında test edileceksiniz. Bu dönemde ikili ilişkileri önemsemek ve sorumluluklardan kaçmamak gerekiyor. Eğer ikili ilişkiler ve kendinizi ortaya koyma yönünde gerginlikleriniz varsa, eylülden itibaren alacağınız eleştirilerle kendi tutumunuzu gözden geçirebilirsiniz.
2007'de Mars'ın sert açılar kurduğu 7 Ağustos - 29 Eylül arasında ev, hayatı, yerleşime ait konular ve ailevi sorumluluklar açısından yoğun geçebilir. Bu dönemde iş hayatında sabırlı davranmak ve uzun vadeli düşünmek faydalı olacak.
Aşk ve ilişkiler: Çok hassas, sezgisel ve sanki öte dünyadan gelen bir havaları olabilir. Balıklar sanki hayal kurmak için buradadırlar. Son derece artistik ve verimli bir zihinleri vardır. Romantizm ustası olabilirler. Hayal güçleri sayesinde sizi de büyüleyebilirler. Bununla birlikte Balıklar reddedilme duygusu ve güven eksikliğini de yoğun biçimde yaşayabilirler. Tam olarak ne istediklerinden emin olmamaları ve kendilerinden bile şüphe etmeleri ilişkilerini yıpratacak boyutlara gelebilir.
Balık kadını: Kendine ait bir gizemi vardır ve zevkleri gelişmiş bir Balık kadını ince, duyarlı ve sanatkâr
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla