Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2006, 12:54   #1
Josekleberson
 
Josekleberson - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sinan Vardar: 'Tigana Beşiktaş'ta sistemi oturttu'

Click the image to open in full size.
Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Vardar, Samsunspor karşısında son haftaların en güzel futbolunu oynadıklarını ve sahadan 3 puanla ayrıldıklarını söyledi.

Sinan Vardar, Samsunspor maçına Sergen, Tümer, Gökhan Zan, İbrahim Akın ve Çağdaş gibi oyunculardan yoksun olarak çıktıklarını anlatarak, "Ayrıca maç içinde Mustafa, İbrahim Üzülmez ve Mehmet sakatlandı. Buna rağmen çok iyi oynadık. Beşiktaş'ta artık sistem oturdu. Kimin oynadığı önemli değil, çünkü takım olduk" diye konuştu.

Beşiktaş'ta sistemin oturmasındaki en önemli payın teknik direktör Jean Tigana'da olduğunu kaydeden Vardar, şunları söyledi: "Ben Tigana'ya (Cesuryürek) diyorum. Yürekli bir teknik adam. Tigana'ya teşekkür ediyoruz. Böyle giderse gelecek sezon çok daha büyük başarılara imza atarız. Gökhan Güleç, Mehmet Sedef ve Emre Özkan gibi genç oyunculara şans tanıyor. Beşiktaş çok doğru bir yolda."

Vardar, önlerinde Kayserispor ile Turkcell Süper Ligi ve Fortis Türkiye Kupası'nda yapacakları 2 önemli maç bulunduğunu hatırlatarak, "İlk olarak cuma günü ligde karşılaşacağız. Lig üçüncülüğü iddiamızı sürdürmek için kazanmayı amaçlıyoruz" dedi.

Bu maçın ardından 21 Mart Salı günü yine Kayserispor ile oynayacakları kupa maçı için Kapadokya'da kampa gireceklerini anlatan Vardar, "Nevşehir'de kalacağız ve 4 gün boyunca Türkiye'nin bu güzel yerinde Kayserispor maçına hazırlanacağız. Çok güzel sahalar var ve burada iyi bir kamp geçireceğimizi düşünüyorum" şeklinde konuştu.
__________________
Bu sene sampiyon gorelim sizi,
Olmeden mezara koymayin bizi,
Korkutmaz bizleri musalla tasi,
Olumune seviyoruz biz BESIKTASI
Josekleberson Ofline