Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2007, 12:30   #2
özgür_1903
Kıdemli Kartal

özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arda: "Güzel bir maçtı"

Galatasaray'ın İzmir'de oynadığı hazırlık maçında, Hertha Berlin'e 1-0 mağlup olduğu maç sonunda konuşan Sarı kırmızılı kulübün başarılı futbolcusu Arda, oynadığı hazırlık maçında formda olduğunu ifade ederek, "Lige az bir zaman kaldı ve formda olduğumu düşünüyorum. Buraya sabah geldik ve bu bir hazırlık maçı sonuçta. Geçen seneki sistemi denedik. Sonuçta güzel bir hazırlık maçı oldu" dedi.

Galatasaray'ın genç futbolcusu Ferhat ise, takımda şans bulmaya başladığını vurgulayarak, "Tabi takımda şans buldukca hazırlanıyorum. Takımda bazen forma şansı bulmak beni etkiliyor. Ama bizler profesyonel oyuncularız. Hocamız ne zaman görev verirse o zaman oynamak zorundayız" diye konuştu.

Hasan Şaş ise, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, geçen seneki oyun sistemini bugün sahada denediklerini belirterek, "Bugün sahada geçen seneki oyun sistemimizi denedik. Bence bugün çok başa baş bir mücadele oldu. Gol bölgelerinde biraz daha etkili olsaydık sonuç böyle olmazdı" ifadelerini kullandı.

Ayrıca Hasan Şaş, şu an iyi olduğunu ve takımı için elinden geleni yapacağını söyledi.
Hertha Berlin'in milli futbolcusu Yıldıray Baştürk, karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, Türkiye'de bir takıma transfer olma olasılığının düşük olduğunu söyledi.

Hertha Berlin'in başarılı futbolcusu Yıldıray Baştürk, Türkiye'den bazı takımların kendisine transfer teklifinde bulunduklarını vurgulayarak, "Gelen teklifleri düşünüp değerlendireceğim. Ama şu anda Türkiye'ye gelme ihtimalim düşük" dedi.
18.01.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA