Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2007, 12:40   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bursa Merinosspor'a 3 imza!

Bursa Merinosspor'a 3 imza!

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Grup takımlarından Bursa Merinosspor, dış transferde 3 oyuncu ile sözleşme imzaladı. Vakıfköy Orhan Özselek Tesisleri'nde düzenlenen imza törenine Bursa Merinosspor Kulübü Başkanı Ekrem Senal, Yönetim Kurulu üyesi Rıdvan Özkan ve Teknik Direktör Şenol Ulusavaş da katıldı. Törende Balıkesirspor'dan 1988 doğumlu orta saha oyuncusu Umut Salgınoğlu, Denizli Belediyespor'dan 1985 doğumlu orta saha oyuncusu Osman Sırlan ve Orhangazispor'dan 1987 doğumlu stoper Cevher Toktaş, kendilerini Bursa Merinossporlu yapan sözleşmeye imzayı attı.
Bursa Merinosspor Kulübü Başkanı Ekrem Senal, yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarının sürdüğünü, 2 futbolcuyla görüşmelerin devam ettiğini ve altyapıdan 1 oyuncunun da takıma dahil edileceğini söyledi. Ekrem Senal, Bursa'nın 2. Lig ve 3. Lig'de bulunan takımlarına destek amaçlı olarak Gökhan Bağdemir'i Oyak Renaultspor'a, Mecit Erdem'i Mustafa Kemalpaşaspor'a, Murat Yılmaz'ı Orhangazi Gençlerbirliğispor'a kiraladıklarını, Eray Öztürk'ü de Beylerbeyi'ne verdiklerini söyledi.
Başkan Senal, 10 gün süren Antalya kampında çok iyi çalıştıklarını ve sezonun ikinci yarısına hazır olduklarını belirterek, "Pazar günü oynayacağımız Bozüyükspor maçıyla birlikte ikinci yarının startını veriyoruz. İyi bir başlangıç yapıp sezon sonunda hedefe ulaşan bir takım olmak istiyoruz. Bursa Merinosspor her takımı yenebilecek güce sahip bir ekip. Bozüyükspor, Bursa'ya 100 araçlık bir konvoy ile geliyor. Ligin zirvesinde yer alan 2 takımın mücadelesine sahne olacak karşılaşmada taraftar desteğine ihtiyacımız olacak. Rakibimizi evine puansız göndermek istiyoruz. Birçok oyuncumuza kulüplerden transfer teklifleri geliyor. Ancak biz, Bursaspor'u düşündüğümüz için hiçbir futbolcumuzu satmak istemiyoruz. Hedefimiz Bursaspor'a futbolcu yetiştirebilmek. Lig sonunda Lig B'ye yükselip Bursaspor'a futbolcu vermezsek fazla sevinemeyeceğiz" dedi.


17.01.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla