Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2007, 12:47   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Vali Köksal Altay'a güveniyor..

Vali Köksal Altay'a güveniyor..

İzmir Valisi Oğuz Kağan Köksal, Altay'ın spor camiasının köklü kulüplerinden biri olduğunu söyleyerek, "Altay'ın eski ihtişamlı günlerine yeniden kavuşacağından eminim'' dedi..

Altay Kulübü Başkanı Nafiz Zorlu ve yönetim kurulu üyeleriyle Altay Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Eren Gevgeli, Vali Oğuz Kağan Köksal'ı makamında ziyaret etti.

Altay'ın uzun süre Türk sporuna önemli katkısı bulunduğunu ve sporcu yetiştiren önemli bir kaynak olduğunu belirten Köksal, ''Kısa vadede başarı sportiftir. Altay, salon sporları ve diğer branşlarda da varlığını sürdürecektir. Altay'ın eski ihtişamlı günlerine yeniden kavuşacağından eminim'' dedi.

Nafiz Zorlu da Altay'ın 93. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla önümüzdeki cumartesi günü bir balo düzenleyeceklerini, Vali Köksal'ı baloya davet ettiklerini belirtti.

Altay'ı istenen, arzulanan yere getirmek için yeniden yönetime geldiklerini, bu mücadelelerinde Vali Köksal'ın desteklerini esirgemeyeceklerinden emin olduklarını söyledi.

Kulübün şirketleşmesi için ya büyük bir sermayedarın, ya da kentin katılımının zorunlu olduğunu belirten Zorlu, ''Şehrin ilgi ve desteği var. Altyapımızda önemli malzemeye sahibiz. İlerde bunları paraya çevirebiliriz. Ayrıca biz ve camiamız da ciddi fedakarlık yapacağız. İnşallah Altay'ı uzun vadede iddialı hale getiririz'' dedi.

Zorlu ve beraberindekiler, daha sonra İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın'ı makamında ziyaret etti.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla