Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2007, 12:48   #44
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

İbrahim Akın ve Burak sakatlandı..

Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası'nda Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmanda sakatlanan İbrahim Akın ve Burak çalışmayı tamamlayamadı..

18 Ocak 2007, 12:33
Teknik direktör Tigana yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan 1,5 saatlik antrenmanda siyah-beyazlılar, ısınmanın ardından, el topu oynayarak kaleye hızlı hücum çalıştı.

Daha sonra normal oyuna dönen siyah-beyazlılar, orta alandan başlatılan ataklarla hızlı hücum ve savunma çalışmaları yaptı.

Beşiktaş'ın antrenmanı yarı sahada yapılan çift kale maçla tamamlandı. Antrenmana Mustafa Doğan dışında bütün oyuncular katılırken, Ümit Milli Takım'dan dönen İbrahim Kaş ve Can takımdan ayrı koşu yaptı. Bu arada Tigana, 1,5 saatlik antrenmanın ardından Nobre'ye özel şut çalışması yaptırdı.

BURAK VE İBRAHİM AKIN SAKATLANDI
Antrenmanda sakatlık geçiren Burak ve İbrahim Akın çalışmayı tamamlayamadı. Antrenmanın ortalarında bir pozisyonda sağ üst adalesine darbe alan Burak, ilk tedavisi saha içinde yapıldıktan sonra çalışmaya devam etmek istedi, ancak siyah-beyazlı futbolcu çalışmayı bırakmak zorunda kaldı. Burak'ın aldığı darbeden dolayı adalesinde ödem oluştuğu açıklandı.

Antrenmanın sonunda yapılan çift kale maçta Delgado ile girdiği mücadelede sağ ayağından sakatlanan İbrahim Akın, sekerek devam ettiği mücadelede daha sonra girdiği bir pozisyon sonrası çalışmasını sürdüremedi. Ayak parmağına bandaj yapıldığı görülen futbolcu, tesislere girdi.

İbrahim Akın'ın sakatlanması üzerine çift kale maçta genç futbolcunun yerine Tigana mücadele etti.

DELGADO VE MARTİN'İN NEŞELİ DAKİKALARI
Beşiktaş'ın Arjantinli futbolcusu Delgado, tesislere getirdiği 8 yaşındaki kardeşi Martin ile antrenman sonunda saha içinde top oynadı. Eldiven takarak kaleye geçen Delgado kardeşinin şutlarını kurtarmaya çalıştı. Arjantinli, kardeşiyle geçirdiği neşeli dakikaların ardından tesislere girdi.

Öte yandan, Beşiktaşlı futbolcu Fahri Tatan'ın ''www.fahritatan53.com'' adresli internet sitesi yayına başladı.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline