Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2007, 13:01   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ç. Rize' de Anderson imzaladı

Anderson imzaladı Click the image to open in full size.Ç.Rizespor, Sivasspor’dan transfer ettiği golcü oyuncu Anderson ile 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. 18.01.2007
yılı opsiyonlu
Çaykur Rizespor, uzun süren görüşmeler sonrasında 450 bin dolar bonservis bedeliyle Sivasspor’dan transfer ettiği Anderson ile dün 3,5 yıllık sözleşme imzaladı. İstanbul Altunizade’de bulunan kulüp irtibat bürosunda düzenlenen törenle 1 yılı opsiyonlu 3,5 senelik mukaveleye imza atan Brezilyalı forvet oyuncusu, futbol hayatını Türkiye’de sürdürecek olmanın kendisini sevindirdiğini belirtip, “Benim için her şeyin anlamı futbol. Çaykur Rizespor yakından tanıdığım bir kulüp. Burada olduğum için çok mutluyum ve başarılı olacağıma inanıyorum” ifadesini kullandı.

Çalımbay’dan sitem
İmza töreninde hazır bulunan Basın Sözcüsü Orhan İstif ise, Anderson’un attığı gollerle kalitesini kanıtlamış bir oyuncu olduğunu kaydedip, “Sivasspor’da başarılı bir performans gösterip, kendisini ispatladı. İkinci yarı öncesinde forvet hattımızı güçlendirdik. Anderson’un Zafer Biryol ile iyi bir ikili oluşturacağını düşünüyorum. Teknik direktör Rıza Çalımbay’ın istekleri doğrultusunda transfer çalışmaları sürecek” dedi. Çalımbay ise, sakatlıklar ve transferde geç kalınması nedeniyle devre arası kampını iyi değerlendiremediklerini açıkladı.


Click the image to open in full size.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla