Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2007, 13:20   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Körfeze sanayici formülü

Körfeze sanayici formülü


Kocaelispor'un, üye sayısını artırıp, iş adamı ve sanayicileri kulübe üye yaparak, kaynak yaratmayı hedeflediği bildirildi. Kulüp başkanı Mustafa Ekşi yaptığı açıklamada, kulübe sanayici desteği sağlanması amacıyla dün akşam Kocaeli Sanayi Odası'nda Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe'nin de katılımıyla sanayicileri kulübe üye yapma fikrinin görüşüldüğü anımsattı.
Kulübün ekonomisinin sağlam zemine oturtulması için kentin tüm kuruluşlarının temsilcilerini üye yapma fikrinin kabul edildiğini kaydeden Ekşi, üye çalışmalarına Kocaeli Sanayi Odası'nın 24 Ocak Çarşamba günü yapılacak meclis toplantısında başlanmasına karar verildiğini söyledi.
Üye çalışmalarının sanayi odasında başlayarak, kente yayılmasını amaçladıklarını ifade eden Ekşi, şöyle konuştu: "Kentimizdeki iş adamı ve sanayicileri kulübe üye yaparak gelir kaynağının sürekliliğini sağlamak istiyoruz. Hedefimiz, Kocaelispor'un üye sayısını bir kaç yıl içinde 10 bine ulaştırmaktır. Bu rakama ulaşıldığı andan itibaren Kocaelispor kimseye ihtiyaç duymadan, kendi ayaklarının üzerinde yürüyebilecek bir kulüp haline gelecektir."
BÜYÜK ÖLÇEKLİ SANAYİCİDEN 2 BİN YTL AİDAT
Bireysel ve kurumsal üyeliği üç kategoride değerlendireceklerini dile getiren Ekşi, şu bilgileri verdi: "Şahısların üye aidatı 500 YTL, orta ölçekli sanayicilerin aidatı 1000 YTL, büyük ölçekli sanayicinin ise 2 bin YTL olacak. Belirlediğimiz kriterler bunlar ama bu rakamların üzerinde bağış yapmak isteyenlere de 'niye veriyorsun' demeyeceğiz. Her sanayicinin ayağına giderek, ilk etapta bin 500 - 2 bin üye yapmayı hedefliyoruz. İlimizdeki sanayicilerin bu kampanyaya destek vereceğine inanıyorum. Çünkü sanayici için büyük bir miktar değil. Bunu da taksitlerle alacağız."
Transfer dönemini kapattıklarını da bildiren Ekşi, kamp döneminde takıma Eskişehirspor'dan kaleci Sefer Hakan Olgun'u, orta alana Denizlispor'dan Bayram Toysal'ı, hücum bölgesine ise Mardinspor'dan Yunus Altun, Antalyaspor'dan Taner Gülleri'yi kazandırdıklarını, artık takviyeye ihtiyaçlarının kalmadığını sözlerine ekledi.
ligtv.com.tr
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla