Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-01-2007, 16:50   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fotomaç'tan bir bomba daha !

Fotomaç'tan bir bomba daha !
Geçen yaz Beckham'ı Fener'e transfer eden Pas Fotomaç şimdi de yeni bir transfer peşinde !
17 Ocak 2007 22:24
Real Madrid'de istenmeyen adam haline gelen ve kendisine kulüp bulması söylenen Ronaldo için Milan, Suudi Arabistan'ın Al İttihat ve ABD'nin New York Red Bulls kulübünden sonra F.Bahçe'nin de devreye girdiği vurgulandı. F.Bahçe'nin sezon sonunda Ronaldo'yu kiralamayı düşündüğü ve bunun için 8 milyon euro'yu gözden çıkardığı da iddia edildi

Yıldırım'ın hedefi büyük

Fenerbahçe, Real Madrid'in 'Dünya Yıldızı' oyuncusu Ronaldo'nun peşinde. Real Madrid Teknik Direktörü Fabio Capello'nun "İstediği yere gidebilir" raporunu verdiği, İspanyol kulübü yöneticilerinin de "Kendine takım bul" dediği Ronaldo için Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın harekete geçtiği iddia edildi. Bu sezon Avrupa'da finali hedefleyen, gelecek yıl da Avrupa'dan bir kupayı Türkiye'ye getirmeyi planlayan Fenerbahçe'nin yeni sezon için en büyük transfer bombası Real Madrid'in ünlü Brezilyalı golcüsü Ronaldo.

Fener, kiralık düşünüyor

Başkan Aziz Yıldırım'ın, Real Madrid'li Roberto Carlos'la birlikte yine aynı takımdan Ronaldo'yu da transfer ederek Avrupa'yı sarsmayı hedeflediği öğrenildi. Fenerbahçe'nin, Ronaldo'yu kiralamak için 8 milyon euro gibi astronomik bir rakamı gözden çıkardığı belirtildi. Ronaldo için İtalyan devi Milan, Suudi Arabistan'ın Al İttihad takımı ve ABD'den New York Red Bulls kulübü de devrede. Ronaldo'nun Zico faktörü ve Brezilyalı futbolcuların çok olması nedeniyle Fenerbahçe'yi tercih edebileceği ifade edildi.

Pas Fotomaç
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla