vaybe adama haklı diyorlar vaybe ilginç hemde ne ilginçtirki tigana futbolculara bi kaç kez yenilinde der yenilme piskolojisini öğretmek için

))) akşam akşam hiç güleceğim yoktu koskoca takım futbolcu yetiştirme ve eğitme yurduna döndü ayıp bu takıma alooooooooo kendinize gelin BU TAKIM TÜRKİYE LİGLERİNİN NAMAĞLUP TEK ŞAMPİYONU TİGANACILAR FUTBOLCU YETİŞTİRME YURDU DEĞİL ....tigana söylüyo millet inanıyo

ben soruyu soran gazeteci olsam derdim
gazeteci:sayın mösyö kürdan siz geçen senede bu takımın başındaydınız değilmi ...?
mösyö kürdan: evet
gazeteci :geçen sene gökhan güleçte bu takımdaydı değilmi....?
mösyö kürdan : evet
gazeteci: peki neden futbolcular(gökhan güleç) üzerindeki piskolojiyi uygulamadınız mösyö geçen sene bi iddanız yoktu oysa....
mösyö kürdan :??????????????????? anlamadım haaaa anladım senelerdenn geçen sene şartlar uygun değildi...uygulamaya bu seneden itibaren başladım örnek mesela leverkusun maçında ali tandoğanı sol kanat oynattım yenildik ama olsun şimdi aliye sağda oynamasının ne kadar değerli olduğu anlamaıştır ...
gazeteci:??????????????? erçekten ilginç...
mösyö kürdan: tabiii ilginç şimdi runjenin piskolojisinide onu forvette oynatarak yerine getirecem çok gol yiyor be adamımım ...
gazeteci:başarılar mösyö..
kuliste .............
mösyö :şşştttt gazeteci bana bak beni sorular köşeye sıkıştırma SENİ MAHKEMEYE VERİRİM HAAA...
gazeteci

ardon mösyö bidaha olmaz...

))))) alay konusu olduk ya....hey allahım..