Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-01-2007, 08:55   #108
özgür_1903
Kıdemli Kartal

özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kongreye doğru Click the image to open in full size.Eski Asbaşkan Levent Erdoğan’ın yeniden aynı görev ile yönetime girecek olması özellikle futbol takımı üzerinde büyük moral kaynağı oldu. 19.01.2007
Erdoğan baba sevinci
Eski Asbaşkan Levent Erdoğan’ın yeniden aynı görev ile yönetime girecek olması özellikle futbol takımı üzerinde büyük moral kaynağı oldu. Görev yaptığı dönemde özellikle Ahmet Dursun olmak üzere sorun yaşayan oyuncularla birebir ilgilenip, kendilerine danışman ve psikolog tutup saha dışı olaylarda her türlü yardımı gösteren Erdoğan’a karşı büyük ilgi var. Başkan Yıldırım Demirören de, “Sayın Erdoğan’ın elinde büyüdüm desem yeridir. Geçmişte bir takım olaylar yaşanmış, hatta kendisi son seçimlerde karşı listede yer almıştır. Ancak Beşiktaş anayasasında şu yazar: Kongre biter, muhalefet ortadan kalkar. Beşiktaş Başkanı kimseye küs kalmaz, uzak duramaz. Bizi diğer kulüplerden farklı kılan budur. Kendisinin fikirlerinden faydalanacağız. Camiamız için büyük değerdir” dedi.

Çifter dümenin başına
Beşiktaş kongrelerinin etkili isimlerinden biri olan Levent Çifter, mevcut yönetiminin üye işlerine bakıyordu. Son kongreden itibaren bin 800 kişiyi giriş aidatlarını değişik kişilere ödettirmesi ile dikkat çeken Çifter, bu dönem kulüpte görev alacak. Çifter’in, genel koordinatör olarak Sami Çoban’ın koltuğuna oturacağı bildirildi. Ancak Çifter, Ümraniye’de çeşitli dedikodulara neden olan dolgu olayına karıştığı için kendisine karşı tepkilerin nasıl kırılacağı merak ediliyor.

Süper Mario olmadı!
Demirören’e 3 milyon Euro sözü veren Mario Berk’in listeye girmesine kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak Berk çoraplarının varisi olan Berk ile dün yapılan görüşmede babasından para için izin alamadığını bildirdiği ve bu nedenle liste dışı kaldığı öğrenildi. Süper Mario ismi ile tanınan genç yönetici adayının bu nedenle büyük üzüntü yaşadığı belirtiliyor.

Kim intihar edecek!
Kartal’da 28 Ocak’ta yapılacak seçime sayılı günler kala yönetim listesi dilden dile dolaşıyor. Ancak bu kez ortaya çok farklı bir iddia atıldı. Bir kongre üyesinin başkan Yıldırım Demirören’e gelip, “Herkese yönetimde olacağımı açıkladım. Eğer beni listeye almazsan ibret-i alem için intihar edeceğim” dediğinin duyulması üzerine herkes bu üyenin kim olduğunu araştırıyor.

Kulaksızoğlu çekiliyor mu!
TSYD’de yaptığı basın toplantısı ile başkan adaylığını açıklayıp, “Para herşey değil. Bizde yürek var. Ayrıca kimseden korku ve çekincemiz de yok” diyen Ali Kulaksızoğlu’nun son mali kongredeki ortamdan sonra adaylıktan çekileceği ileri sürüldü. Ancak Kulaksızoğlu’nun yeterli ilgi ve destek bulamamasına rağmen seçime girmesi yönünde beklentiler de var. Ayrıca, camianın önde gelenleri, bu tür olayların Beşiktaş’ı küçük düşürüp zarar vereceği görüşünde birleşiyorlar.