Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-01-2007, 09:30   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Olağanüstü kongre kapıda! - Kazım KANAT

Olağanüstü kongre kapıda!

İstanbul Üniversitesi Rektörü Sayın Mesut Parlak'ın organize ettiği toplantıdan çıkan sonuç medyanın yazdığı gibi değil. Gerçek şudur:
Başkan Demirören'e tam destek yok. Başkan Demirören'e muhtıra gibi sert uyarı var. Bu muhtıranın iki noktası da şudur:
1-100 milyon dolarlık borç Beşiktaş'a ait değil. Demirören ailesi bu borcu ödeyecektir.
2-Beşiktaş'ta başkanlık sistemi oluştu. Başkan artık grupların esiri değil. Hiç kimseye taviz verme. Hatır gönül için yönetime yönetici alma! Beşiktaş'ın duayenleri, başkan Demirören'e yüksek moral verirken tarihi uyarıyı da yaptılar:
- Bu uyarılarımız ve önerilerimiz yapılmazsa, bir ay sonra olağanüstü kongre ile devrilirsin.
Bu özel toplantıda iki önemli konuşma yapıldı.
İlk konuşmayı Tuncay Özilhan yaptı. Dedi ki;
- Bağımsız bir kurulu görevlendirelim. Beşiktaş'ın ne kadar borcu var. Kimlere borcu var. Gelirleri ne kadardır. Bu tabloyu bir Beşiktaşlı olarak bilmek istiyorum. Bu gerçeği bilemezsek, Beşiktaş'ın sorunları asla çözülmez. İkinci konuşmayı da Zafer Yıldırım yaptı. Dedi ki;
- Sorunları çözmek yerine, yönetime öven konuşmalar yapılıyor. Eğer sorun yoksa o zaman bizim burada ne işimiz var. Gerçekler acı ama söylemek zorundayım. Bu yönetim tarzı Beşiktaş'ı felakete götürüyor.
Beşiktaş'ta sadece iki kişi cesurca doğruları söylüyorsa, şunu sormak gerekir: Çok övdüğünüz Demirören yönetiminde işler iyi gidiyorsa bu toplantı niye yapıldı?
NOT : Nevzat Demir'in konuşması ise duygu istismarıydı. 650 bin dolar verip Ümraniye Tesisleri'ni bitirdi. Ama tesislere hem kendi adını vermesi, hem her tarafa reklamlar vermesi ticari bir oyundur. İki şey unutulmasın. Ümraniye Tesisleri'nin arsasını alan, alt yapıyı bitiren insanlara saygısızlık yapılıyor. (O tesislere emeği geçen herkesin isimi bir plakete yazılır. Çok isteniyorsa Nevzat Demir ismi ayrı bir yere yazılır) O tesislerin ve İnönü Stadı'nın isimleri değişmeli. Bu iki tesisin isimleri bile hazır. Şeref Stadı ve Hakkı Yeten Tesisleri!
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla