Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-01-2007, 15:13   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Trabzonspor'da bir yalnız adam

Trabzonspor'un Brezilyalı kalecisi Jefferson, vatandaşı Marcelinho'nun takımdan ayrılması, Fabiano Eller'in de gidici olması nedeniyle yine yalnız kaldı.

Atay Aktuğ döneminde 2005-2006 sezonunda Fabiano Eller ile birlikte transfer edilen kaleci Jefferson'un, Brezilyalı Marcelinho'nun Alman ekiplerinden Wolfsburg'a transfer olması, Eller'in de ayrılacak olması nedeniyle yalnız kaldığı ve bu nedenle moralinin bozuk olduğu öğrenildi.

Bir önceki sezon Trabzonspor'a birlikte transfer olduğu vatandaşı Eller'in dönemin teknik direktörü Vahid Halilhodzic tarafından beğenilmeyerek Brezilya'nın Internacional takımına kiralanmasının ardından 4 ay yalnız kalan kaleci Jefferson'a, takım arkadaşları İbrahim Yattara ve Adem Koçak destek olmuştu. Fabiano Eller'in takımdan ayrılmasından sonra yalnız kalan Brezilyalı kaleci, vatandaşı Marcelinho'nun transfer edilmesiyle rahatladı. Oda arkadaşı olan Marcelinho'nun transferiyle sevinen Jefferson'un bu mutluluğu uzun sürmedi. Eller gibi Marcelinho da takıma ve Trabzon'a uyum sorunu yaşayınca Almanya'nın Wolfsburg takımına transfer olarak Trabzon'dan ayrıldı.

Trabzon'a dönmesine rağmen Trabzonspor Yönetim Kurulu ile yaptığı görüşmelerde ayrılmak istediğini bildiren Eller'in gidişiyle Jefferson takımdaki tek Brezilyalı olarak yine yalnız kalacak. Jefferson'un kendini yalnız hissetmesindeki en önemli nedenin lisan sorunu olduğu öğrenilirken, Brezilyalı kalecinin bu sorunu, Türkçe öğrenerek aşmak istediği ve öğrendiği kelimeler sayesinde takım arkadaşlarıyla anlaşmaya çalıştığı bildirildi.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla