ya tiganayi elestirecekseniz, dogru dürüst elestirin, alay konusu yapmayin, sonucta burda ciddi ciddi futbol konusuyoruz... ayrica ben rico yorumlarina katilimiyorum. yani öncelikle tigananin onu kanatda oynatmasinin nedeni, yönetimdir, tigana kanat oyuncusu istedi rico geldi, tiganada riconun mevkiisini bildigi halde, yönetimin dediklerinin dogrultusunda kanata cekti adami... siz rize macini ondan önceki maclari, ve buca macini ne kadar cabuk unutmussunuz... delgado sakatken rico oynadi! ilk onbirde oynadi, bir rize maci varki, adam 90 dakika hic bir sey yapmadi, fahri asist yapti, rico falan ortada yoktu... ayni haftalarda delgado düzelip bir buca macina cikmisti, adamin golu enfesdi, ve süper oynamisti, yani ben dahil cogu besiktasli delgadoyu ricodan fazla beyenmistik... ee sonradan rico düzeldimi düzeldi, ama bu olayda kimse tiganayi elestiremez, haksizlik olur!
yani tekrarliyorum, ben tiganayi destekliyorum, desteklemeyen arkadaslarimiz, tabiiki onu elestirebilir, ama bunu dikkatli yaparsalar, konuyla alay etmezseler sevinirim....
__________________ Sana gelmediğim gün, öldüğüm gündür benim |