Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-01-2007, 23:07   #5
OnuR
 
OnuR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

DOĞA FOTOĞRAFÇILIĞI

Ağva'ya geldiğinizde yanınızda fotoğraf makineniz yoksa çok üzülebilirsiniz. Ağva eşsiz doğası ile fotoğrafçılık ile amatör ya da profesyonel olarak ilgilenen herkese inanılmaz kareler sunuyor.

DİNLENME


Ağva'da yapılabilecek en keyifli işlerden biri hamaklara, minderlere ya da çimenlere uzanıp doğanın sesini dinleyerek masmavi gökyüzünü seyretmek.


YEME İÇME

Taze ve leziz balık yemek için Ağva gerçekten bulunmaz bir cennet. İsterseniz kendiniz tutabilir, isterseniz satın alabilir ya da restoranların menülerinden damak tadınıza uygun bir tercih yapabilirsiniz.
Ağva'da balık restoranları genelde Yeşilçay Nehri üzerinde bulunmakta. Bu restoranlarda yemeğinizi yerken bir yandan da nehirde yüzen ördek ve balıklara ekmek atmayı unutmayın.

Ağva'da balığın dışında tandır kebap, bıldırcın, piliç ve diğer ızgara çeşitlerini bulmak da mümkün.

Ağva'da yer alan otellerin bir çoğu aynı zamanda restaurant ve bar olarak da hizmet veriyor. Özellikle Göksu Nehri kıyısında yer alan otellerin kendilerine ait iskelelerinde kurulu masalarda, balığınızı yerken şarabınızı yudumlamak ayrı bir keyif veriyor. Bu otellerin aynı zamanda birer adet büyük özenle döşenmiş şömineli, kapalı restaurantları bulunuyor.

Aşağıda Ağva'da yer alan balık restoranlarından size tavsiye edeceğimiz bir tanesini bulabilirsiniz :

Nehir Restaurant


Ağva 'da bulunan iki nehirden biri olan Yeşilçay üzerinde bulunan Nehir Restaurant, kapalı bölümü ve iskele restoranı ile birlikte hizmet veren bir aile işletmesi...

Hafta içi 30 kişilik grupları da ağırlayabilen restoranda mevsimine göre çupra, levrek, kalkan, tekir, çinekop, istavrit, hamsi, lüfer, palamut gibi balıkları en taze haliyle bulabilirsiniz. Soğuk, sıcak meze çeşitleri, kalamar, midye, karides gibi diğer deniz ürünleri, ızgara çeşitleri ve ev yapımı turşular da mönüde yer almakta...
__________________




Besiktas JK






.
OnuR Ofline   Alıntı ile Cevapla