Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-01-2007, 12:13   #1
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Denizlispor Kraupa ile imzaladı

Denizlispor Kraupa ile imzaladı

Denizlispor, Çek golcü Karel Kraupa ile bir yılı opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp binasında gerçekleştirilen Kulübün Başkanı Ali İpek ile bazı yöneticilerin de hazır bulunduğu imza töreninde Çek golcü Karel Kraupa, kendisini Denizlisporlu yapan sözleşmeye imza attı.
Kulübün Başkanı Ali İpek, imza töreninde yaptığı açıklamada, santrfor mevkiine uzun süredir futbolcu arayışlarının sürdüğünü belirterek, "Karel Kraupa'nın transferiyle büyük bir sorunumuzu çözdük. Kraupa ile daha da güçlü olacağımıza inanıyoruz" dedi.
Orta sahaya daha önce transfer yapmak için çalışmalarda bulunduklarını, ancak İbrahim Ege'nin geri dönmesi, Serhat Gülpınar'ın da takımda kalmasıyla bu ihtiyacın ortadan kalktığını ifade eden İpek, "İlerleyen günlerde bir transfer daha yapabiliriz" diye konuştu.
Eski yöneticilerle son günlerde yaşanan tartışmalara da değinen Başkan İpek, sözlerine şöyle devam etti: "Biz göreve geldiğimizde kulübün 18.2 milyon YTL borcu vardı. Eski yöneticilerin bu zor dönemde kulüpten alacaklarını tahsil etmek için hukuki yollara başvurmasını doğru bulmuyoruz."
Çek Cumhuriyeti'nin FK Teblich takımından transfer edilen Karel Kraupa'nın 1.93 boyunda 86 kilo ağırlığında olduğu belirtildi. Karel Kraupa'nın bu akşam Galatasaray ile oynanacak hazırlık maçında forma giyeceği öğrenildi.


20.01.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla