Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-01-2007, 23:08   #1
ferro1903
Banned
 
ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Tatangalardan Protesto

Sakaryaspor Kulubü'nde son günlerde yaşanan gelişmeler, yeşil-siyahlı taraftarlar tarafından protesto edildi.

Sakaryasporlular Derneği (Tatangalar) tarafından düzenlenen eylemde yaklaşık 300 kişilik taraftar, Adapazarı Kültür Merkezi (AKM) önünde toplandı. Yeşil- siyahlı taraftarlar açtıkları döviz ve pankartlarla son günlerde yaşanan gelişmeler nedeniyle yönetimi protesto ederek, basın açıklaması yaptılar. Taraftarlar adına açıklamayı yapan Ercüment Şengül, Sakaryaspor'un başarısız olmuş kişilerle ve siyasetle değil, profesyonel kadrolarla yönetilmesi gerektiğini belirtti.

Sahip çıkmanın, takımı yük görmemek, kendi işlerini bahane ederek, halkın tutkuyla bağlı olduğu kulübü hiçe saymamak ve vakit ayırmak olduğunu ifade eden Şengül, ''Futbolu bilmiyorsanız, bilenleri ve yöneticilikten anlayanları bu işe getiremiyorsanız, bu takımı kurumsallaştırıp, çekin ellerinizi takımdan. Ellerinizi çekin ve halkın parasıyla yönetilen, halkın takımını, kendinizden uzaklaştırdığınız halka geri verin'' diye konuştu.

Sakaryaspor taraftarları olarak yaşanan bu gelişmelere isyan ettiklerini belirten Şengül açıklamasında şunları söyledi: ''Bugün, küme düşmek üzere olan, yönetiminde yönetemeyenlerin bulunduğu, teknik direktörsüz, ihtiyacı olduğu transferleri yapamamış, günden güne eriyen takımımızı bu hale getirenlere karşı, isyan etmekteyiz.

Bu şehirde yaşayan ya da bu şehirli olan, ve özellikle Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'a diyoruz ki, burada bulunan halk gibi, artık, bu tarihten itibaren kol kola girin. Takımda, işini bilen profesyonelleri görevlendirin. Sakaryaspor'u araç değil, amaç olarak görün. Bu taraftara artık üzüntü yaşatmayın. Çünkü taraftarlar bunu haketmiyor. Sakaryaspor'a profesyonel kadroları getirin, planlar ve projeler yapın, bu halkı artık ne olursunuz üzmeyin. Son kez haykırarak, isyan ederek, canımıza tak etti diyerek uyarıyoruz.'' Açıklamanın ardından taraftarlar olaysız dağıldılar.

AA
__________________
Sponsorumuz İçin Tıklayınız

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla